محاسبه، یقین، اشتیاق و تفکر از خروجی های سفر معنوی حج است

مسئول دفنر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در گلستان محاسبه، یقین، اشتیاق و تفکر را ازخروجی های سفر معنوی حج دانست و گفت: انسان نباید بی تفاوت از کنار این اتفاق بزرگ بگذرد بلکه باید نهایت بهره را از آن ببرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام عباس دارویی، مسئول نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در گلستان، عصر روز گذشته (22 اسفند) در همایش متمرکز زائرین عمره مفرده استان گلستان در تالار فخرالدین اسعدگرگانی، گفت: بر اساس اعلام علمای علم و اخلاق، حج دارای دو بعد جسمانی و روحانی است.


وی افزود: بعد جسمانی حج شامل؛ مناسک حج است و مناسک حج نیز بعد از زیارت پیامبر(ص) و ائمه قبرستان بقیع صورت می گیرد.


حجت الاسلام دارویی با اشاره به 7 عمل واجب در عمره مفرده، تصریح کرد: این هفت عمل شامل؛ پوشیدن احرام در مسجد شجره، هفت دور طواف، دو رکعت نماز پشت مقام ابراهیم، هفت دور سعی بین صفا و مروه، تقصیر، طواف نساء و دو رکعت نماز طواف نساء است.


وی بیان لبیک را یکی از بهترین، خالص ترین و زیباترین لحظات خواند و گفت: به همه اعمال زائران کالبد حج می گویند.


حجت الاسلام دارویی گفت: یک ختم قرآن در مکه و مدینه بسیار ارزشمند است و یک رکعت نماز در مدینه برابر با 10 هزار رکعت و یک رکعت در مکه برابر با یکصد هزار رکعت نماز است.


وی، محاسبه، یقین، اشتیاق و تفکر را از خروجی های سفر معنوی حج برشمرد و افزود: انسان نباید بی تفاوت از کنار این اتفاق بزرگ بگذرد و نباید این فرصت بزرگ الهی را از دست داد و باید نهایت بهره را از آن برد.


پایان پیام/
 

کد خبر 237619

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha