به گزارش خبرنگار شبستان، کامران دانشجو در مراسم تقدیر از برگزیدگان چهارمین دوره روابط عمومیها و خبرنگاران برتر جشنواره رسانه و وزارت علوم گفت: علیرغم اعتراف دشمنان به تولید بالای علم در ایران برخی افراد در کشور سعی در سیاهنمایی فعالیتهای علمی دارند.
وی افزود: تولید علم در ایران 11 تا 13 برابر متوسط تولید علم در دنیاست اما برخی افراد بدبین ادعا میکنند که کیفیت فناوری ایران پایین است.
دانشجو مبالغ ارایهشده در نمایههای بینالمللی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: ضریب تأثیر مقالات ما در مجلات خارجی رشد نشان میدهد و ارجاع به مقالات ایرانی نیز افزایش داشته است. همچنین تعداد دانشجویان مقطع دکتری افزایش داشته و علیرغم ادعاهای برخی مبنی بر کاهش کیفیت آموزش، درصد بالای تولیدات علمی نشاندهنده پیشرفت است.
وی با اشاره به اینکه رشد علمی یکی از مؤلفههای مؤثر در مذاکرات است، گفت: در مذاکرات بینالمللی رشد علمی ما یکی از موارد تأثیرگذار است که روح امید به آینده را در ملت ایران افزایش میدهد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری علم را ابزاری برای تعالی بشریت خواند و افزود: علم ابزاری برای رسیدن به معلوم است و این فرآیند عبادت محسوب میشود، انتظار جامعه دانشگاهی و مردم ایران نیز از رسانهها انعکاس این پیشرفتها است.
کامران دانشجو از روابط عمومیها خواست از اغراق و ارایه وعدههای بیهوده پرهیز کرده، از دروغگفتن خودداری کنند.
وی تصریح کرد: اغراق اعتماد مردم را از بین میبرد و بزرگترین سرمایه هر نظام اعتماد مردم است، پس در جهت افزایش این اعتماد عمل کنید.
وی با اشاره به حفظ منزلت خبرنگاران پیشکسوت گفت: برای استفاده از تجربیات این قشر زحمتکش باید در دانشگاههای علمی کاربردی به دانشجویان خبرنگار جوان توسط این افراد آموزش داده شود. همچنین باید رشتهمحلهای خبرنگاری در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری افزایش پیدا کند.
دانشجو خطاب به روابط عمومیهای دانشگاهها گفت: هرگونه اشتباه شما باعث میشود به اعتماد مردم لطمه بخورد، پس اگر اشتباهی کردید عذرخواهی کنید.
وی از خبرنگاران نیز خواست با حفظ شأن و جایگاه نظارتی خبرنگاران هرگونه نقد و طرح دیدگاههای مختلف را به نحوی انجام دهند که روح امید به آینده افزایش پیدا کند؛ در نقد نیز منصفانه برخورد کرده و از برخورد مغرضانه و تخریب خودداری کنند.
دانشجو در پایان در مورد دانشجویان بورسیه گفت: آییننامهای تا قبل از پایان سال ابلاغ میشود تا دستگاهها و مراکز خصوصی بتوانند با تقبل هزینه آموزشی افرادشان آنها را برای ادامه تحصیل معرفی کنند تا این دانشجویان به صورت بورسیه تلقی شده، تحصیلاتشان ارتقا پیدا کند، خبرگزاریها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و میتوانند خبرنگارانشان را برای ارتقای علمی معرفی کنند.
پایان پیام/
نظر شما