به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، عبدالمجید عبدلیزاده در همایش سراسری اصناف و بازاریان هرمزگان در بندرعباس یان داشت: اصناف و بازاریان از اقشار تلاش گر، متعهد و همیشه در صحنه هستند که همیشه با پایبندی به ارزش های ناب اسلام در همه عرصه های انقلاب اسلامی اثرگذار بوده اند.
وی افزود: با رویکرد و نگاه صادقانه به اصناف و بازاریان به این نتیجه می رسیم که دستآوردهای عظیم این قشر محصول ارتقاء دانش است که همواره بایستی راه ورود تکنولوژی و دانش روز را به عرصه اقتصاد تسهیل نمود.
عبدلی زاده تصریح کرد: رویکرد صحیح و درست و تعامل منطقی اصناف و بازاریان نسبت به دولت و قدرشناسی دولت از این قشر بزرگ سبب تثبیت چشم انداز اقتصادی در استان شده است.
وی با بیان اینکه ایستادگی و پایمردی اصناف غیور و دلاور که همواره در راستای سیاست گذاری های دولت خدمت گذار بوده است سبب ناکامی دشمنان در تحریم ها شد، اظهار داشت: اگر موفقیتی به دست آمده است محصول تلاش، همکاری و همیاری تشکل های خصوصی و دولتی است.
این مقام مسئول در ادامه اذعان کرد: سهمیه سازمان برای اشتغالزایی در سال جاری شش هزار نفر بود که بالغ بر 100درصد به انجام رسیده است و در سال گذشته نیز سهمیه اشتغال این بخش چهار هزار و 500 نفر بود که قریب به پنج هزار نفر به کار گرفته شدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هرمزگان با دارا بودن 10 کمیسیون نظارت و 10 مجمع امور صنفی 148 اتحادیه صنفی و حدود 31 هزار و 616 واحد صنفی را در 1937رشته صنفی تحت پوشش خود قرار داده است، خاطرنشان کرد: در راستای اجرای ماده 71 ق.ن.ص از حدود 31هزار واحد صنفی استان 16 هزار و 756 واحد صنفی(53 درصدکل صنوف) دارای دستگاه صندوق مکانیزه فروش، 25 هزار و 21واحد (79.28 درصد کل صنوف) دارای دستگاه POS کارتخوان بانکی و شش هزار و 179 واحد(100درصدکل صنوف مشمول) دارای ترازوی دیجیتال هستند.
عبدلیزاده خاطرنشان کرد: جهت تسهیل در امر صدور پروانه کسب در کلیه شهرها و بخشهای مرکز استان مجمع امور صنفی شهرستان بندرعباس اقدام به احداث سه دفتر نمایندگی در شهرهای فین، قلعه قاضی و تخت کرده که دفاتر قلعه قاضی و تخت در اسفندماه سال 88 با حضور رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان و دبیر هیأت عالی نظارت به بهره¬برداری رسید و همچنین دفتر نمایندگی شهرستان فین نیز در سالجاری افتتاح شد.
وی با اشاره به تجهیز سازمانهای صنفی به اتوماسیون اداری گفت: در سال 89 سازمان های صنفی شهرستانهای میناب، بندرلنگه، رودان و جاسک به اتوماسیون اداری تجهیز شدند و مجمع امور صنفی شهرستان پارسیان نیز به اتوماسیون اداری تجهیز می شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اضافه کرد: طرح آزمایشی صدور الکترونیکی پروانه کسب به صورت اینترنتی(صاپکا) با هدف کاهش هزینه و تردد متقاضیان، تسهیل در صدور پروانه کسب، افزایش اعتماد مردم، شفاف¬سازی و امکان نظارت بهتر بر عملکرد سازمانهای صنفی توسط کمیسیون نظارت بر اصناف، حدوداً به مدت دو سال از اواخر سال 88 برای اولین بار در استان هرمزگان به عنوان استان پایلوت اجرا شد.
وی ادامه داد: با همکاری سازمان های صنفی شهرستان بندرعباس پس از رفع معایب و مشکلات طرح مزبور در جلسه آذرماه سال 89 ادارات اصناف کل کشور ب عنوان برترین استان از هرمزگان نام برده شد که مجدداً این امر در همایش ادارات اصناف در مهرماه سال جاری نیز تکرار شد و هرمزگان برترین استان کشور اعلام گردید.
عبدلی زاده خاطرنشان کرد:با توجه به تغییر آدرس سامانه اصناف از asnaf.ir به iranianasnaf.ir مجدداً درج اطلاعات در سامانه جدید انجام پذیرفت که در سومین کارگاه آموزشی اصناف در استان قزوین در آبان ماه سال جاری از این استان به عنوان استان برتر تقدیر گردید.
به گفته وی؛ در راستای اجرای بسته حمایتی از واحدهای صنفی تولیدی انرژی بر، کل اعتبار تخصیص یافته به هرمزگان جهت اعطای تسهیلات به این دسته از صنوف مبلغ 26میلیارد ریال است.
عبدلی زاده با اشاره به طرحهای اجرا شده در سطح استان افزود: دو طرح ساماندهی و اعطای تسهیلات به مشاغل خانگی و ساماندهی صنوف مزاحم و آلاینده (ایجاد مجتمع ها و شهرکهای صنفی) از جمله طرح های این سازمان بوده کی طی سال گذشته پیگیری شده است.
پایان پیام/
نظر شما