انتقادها به احمدی‌نژاد مسایل شخصی نیست/از کلاس ششم تا به حال سیاسی بود

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم و مورد حمایت حزب مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه انتقادهایی که به دولت وارد می‌شود مسایل شخصی و احمدی‌نژاد نیست، گفت: آقای احمدی‌نژاد؛ رییس‌جمهور و قابل احترام است.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، یحیی آل‌اسحاق، رییس اتاق تهران و نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در ادامه نشست خبری خود با تشریح مواضع و برنامه‌های اقتصادی و سیاسی مدنظرش در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه سیاست خارجی دولت مورد انتقاد شماست اما در شعارهای انتخاباتی خود همان سیاست خارجی را تکرار می‌کنید، گفت: در ساختار تصمیم‌گیری روابط خارجی کشور ما یک نهاد اولیه به نام شورای عالی امنیت داریم.

خبرنگاری به وی گفت: اما رییس این نهاد احمدی‌نژاد است.

آل‌اسحاق در پاسخ گفت: احمدی‌نژاد رییس‌جمهور ما و مورد احترام ماست ولی دوستان زیادی در اطراف وی وجود دارند که انتقادها به او به دلیل مسایل شخصی نیست.

وی افزود: در رابطه با مجموع قانون اساسی و شرایط ما فصل‌الخطاب در مسایل داخلی و همچنین خارجی مقام معظم رهبری است به ویژه در حوزه روابط خارجی هیچ حرکتی نهایی نمی‌شود مگر اینکه مدنظر رهبری باشد.

آل‌اسحاق در ادامه در خصوص پاسخ خود مبنی بر اینکه معتقد بوده هاشمی قطعا در انتخابات شرکت نمی‌کند، توضیح داد: این برداشت من بود با توجه به شناختی که از هاشمی دارم معتقدم وی در شرایط کنونی در انتخابات شرکت نمی‌کند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در خصوص سوابق سیاسی خود نیز با بیان اینکه سوابق وی در سایت‌اش درج شده، افزود: من از زمان طفولیت در حوزه سیاسی بوده‌ام چون پدرم یک روحانی سیاسی است و عمرش را در زندان‌ها گذرانده من هم از کلاس ششم تا به حال در حوزه‌های سیاسی بوده‌ام البته کشور ما در همه حوزه‌ها سیاست‌زده شده است که این یکی از آفت‌های اقتصاد ماست و من در تلاشم که نگاهم اقتصادی باشد ولی اقتصاد و سیاست در مواردی هم‌پوشانی دارد و رییس‌جمهور باید در تمام زمینه‌ها صاحب‌نظر باشد.

حامیان دولت فعالیت انتخاباتی سنگینی را شروع کرده‌اند

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص ارزیابی‌اش از فعالیت‌های انتخاباتی حامیان دولت با تأکید بر این نکته که استفاده از اموال دولتی برای حضور در انتخابات توسط هر شخصی خطاست، تصریح کرد: حامیان دولت فعالیت‌های انتخاباتی سنگینی را شروع کرده‌اند.

فضای رسانه‌ای دولت من باز خواهد بود به شرطها و شروطها

وی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگار شبستان مبنی بر اینکه جدا از برنامه‌های اقتصادی و سیاسی در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه فرهنگی و تعامل با رسانه‌ها برنامه انتخاباتی شما چه خواهد بود، گفت: در تعامل با رسانه‌ها باید بگویم اهمیت رسانه‌ در حدی است که جزو محورهای برنامه‌ریزی آمریکا در مقابله با ما ایزوله‌کردن رسانه‌ها در حوزه‌های خارج و ارتباطات است، من معتقدم باید فضای رسانه‌ای باز باشد و در این زمینه تنگ‌نظری امکان‌پذیر نیست.

آل‌اسحاق با تأکید بر این نکته که اصحاب رسانه باید بدانند در مقابل تعرضات غیره نباید فضای کشور را امنیتی کنند تا همگی احساس تنگی نفس نداشته باشند، اظهار داشت: فضای رسانه‌ای در دولت من باز خواهد بود به شرطها و شروطها.

آتیه از آن ماست؛ شعار انتخاباتی احتمالی

آل‌اسحاق در ادامه پاسخ‌های خود به سؤالات خبرنگاران با حماسی‌خواندن تاریخ ایران بر شعار آتیه از آن ماست، تأکید کرد.

وی با بیان اینکه در تمامی تاریخ مدون جهان از سه تا هفت هزار سال 24 ساعتی نیست که مردمی به نام ایرانی وجود نداشته باشد، افزود: تمام تلاش ما این است که با توجه به شرایط کنونی و پشت سر گذاشتن مشکلاتی که برای حال کشور ایجاد شده به این نکته برسیم که آتیه از آن ملت ایران باشد.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه شما در مسایل اقتصادی صاحب‌نظر هستید اما با چه پشتوانه‌ای برای مسایل دیگر از جمله مسایل فرهنگی در انتخابات شرکت می‌کنید، اظهار داشت: من با پشتوانه اینکه بحث اساسی دور بعد کشور اقتصادی است پا به میان گذاشته‌ام، نیروی پیش‌برنده این دور باید حتما اقتصاد باشد و اقتصاد هم با مطالعه چهار کتاب امکان‌پذیر نیست، حتما کسی باید باشد که اقتصاد بومی را لمس کرده باشد و در حوزه‌های فرهنگ هم مانند سیاسیون دیگر از جمله حدادعادل که شخصی فرهنگی است و در سیاست پا گذاشته در مسایل اقتصادی نیز اظهارنظر می‌کند من هم یک شخص اقتصادی هستم و می‌توانم در مسایل فرهنگی اظهارنظر کنم و شایان ذکر است که من برهه‌ای از زمان زندگی‌ام را معلم بوده و آشناییتی با مسایل فرهنگی دارم، معتقدم که کار جمعی است.

نامزد مورد حمایت حزب مؤتلفه در خصوص تیم انتخاباتی خود و بکارگیری اعضای حزب مؤتلفه در کابینه دولت آینده‌اش اظهار داشت: شرایط کشور به گونه‌ای است که به یک حزب و جبهه بسته نیست، رییس‌جمهور رییس یک حزب نیست و رییس یک ملت است و در مجموع باید بگویم که من نگاه حزبی ندارم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اجرای سند چشم‌انداز نیز گفت: در مورد این سند باید بگویم در اهداف آن بسیار عقب‌افتادگی داریم که باید به این اهداف برسیم و یکی از نگرانی‌های ما در این مورد از دست‌ دادن فرصت‌ها است، نگاه‌های تنگ‌نظرانه از موانع اصلی کار است.

اصولگراها در مقاطع مختلف از احمدی‌نژاد انتقاد کردند

آل‌اسحاق در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا اصولگرایان مسئولیت حمایت خود از احمدی‌نژاد را در قبال اجرای سیاست‌های غلط اجرایی وی قبول نمی‌کنند، اظهار داشت: مجمع اصولگرایان در مقاطع مختلف انتقادهای اساسی و دلسوزانه‌ای در هشت سال گذشته انجام داده‌اند و از جمله من هم انتقادهای اقتصادی زیادی به وی کردم.

آل‌اسحاق با اظهار اینکه زمانی که اصولگرایان از احمدی‌نژاد حمایت کردند رویکردها، آرما‌ن‌ها و شعارهایش مانند امروز تغییر نکرده بود، تصریح کرد: اگر آنچه که هست بر اساس برنامه‌های گذشته بود دوستان نزدیک احمدی‌نژاد و بخشی از دولت کنار نمی‌رفتند، آنچه که برای من مطرح است انجام وظیفه است.

وی در خصوص هدف‌اش از حضور در انتخابات گفت: من فکر می‌کنم یافته‌ها و بافته‌هایم می‌تواند تأثیرگذار باشد، بر همین اساس با شهامت آمده‌ام و این سیستمی که می‌رود یک پیش‌طرح است و با تدبیر و تدبر و تشخیص مردم انتخابات شکل می‌گیرد.

آل‌اسحاق در مورد پیش‌بینی‌اش از رأی‌آوری گفت: دو گروه رأی می‌دهند، یک گروه که نخبگان کشور هستند و در حوزه‌های کلان به کشور می‌نگرند و یک گروه دیگر مردم عادی هستند که انتظار هر دو گروه از رییس‌جمهور متفاوت است و رییس‌جمهور هم باید به هر دوی اینها توجه کند.

وی تأکید کرد: معیشت، اشتغال، بداخلاقی و فضای اعصاب‌کش مشکلات امروز مردم است و رییس‌جمهور باید در مسایل مهم کشور از این جمله برنامه عملیاتی داشته باشد.

جا افتادن گفتمان اقتصادی در انتخابات هدف اصلی من است

آل‌اسحاق در ادامه سخنان‌اش هدف اصلی خود را از حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری جا افتادن گفتمان اقتصادی در کشور دانست و تصریح کرد: اقتصاد باید از حاشیه به متن بیاید، دورنمای عدم برخورد علمی با اقتصاد مسئولیت ایجاد می‌کند که به نظر من باید تلاش کنیم هر کس که در انتخابات شرکت می‌کند در خصوص اقتصاد، برنامه‌ریزی، نقدینگی و تورم صحبت کند.

وی در بخش پایانی سخنان‌اش به مشکلات تورم و نقدینگی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: با سیاست‌های غلط نمی‌توان نقدینگی را کنترل کرد، تورم تب اقتصاد است که اگر کنترل شود بیماری اقتصاد نیز درمان خواهد شد و دولتی که در آینده شکل می‌گیرد می‌باید بازنگری کلی در عرصه اقتصادی منجمله هدفمندی یارانه‌ها داشته باشد تا بتواند تورم و نقدینگی را به کنترل درآورد.

پایان پیام/


 

کد خبر 237453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha