به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، یحیی آل اسحاق، نامزد انتخابات ریاستجمهوری یازدهم و مورد حمایت حزب مؤتلفه اسلامی در بخش دیگری از نشست انتخابات ریاستجمهوری گفت: انضباط در حقوق و رفتار اجتماعی جزء ضروریات است و حداکثر توجه در دولت بعدی در انضباط اجتماعی باید باشد.
وی با اشاره به اینکه در فضای کسب و کار نیازمند امید و تعادل هستیم، اظهار کرد: در حوزههای سیاسی نیز باید تعریف جدیدی از اصولگرایی ارایه شود. در برخورد با چالشها و تهدیدهای بینالمللی نیز به طوری باید برخورد کنیم که حداکثر جذب و حداقل دفع در چهارچوب قانون اساسی اولویتها و ارزشهای نظام صورت گیرد.
وی ادامه داد: تمام کسانی که دارای 4 شرطی که رهبری عنوان کردند هستند باید در صحنه اقتصاد و مدیریت از آنها استفاده شود.
آل اسحاق با بیان اینکه ارتباط اسلام، امام و خط رهبری و پایبندی به قانون اساسی از جمله 4 شرط رهبری است، اظهار کرد: تمام کسانی که این 4 شرط را دارند و از توان مدیریتی برخوردارند باید از پتانسیل آنها در شرایط مختلف کشور استفاده کرد.
وی گفت: با توجه به فرصتها و تهدیدها و ارکان و ارزشهای نظام ادعای بنده این است که سناریوی جدید باید با تکیه بر ارزشهای نظام شکل بگیرد تا در تمام حوزههای هستهای و منطقهای در نظام جهان که امکان تعامل وجود دارند این موضوع بر اساس چشمانداز و تعامل اداره سازنده شکل گیرد.
آل اسحاق اظهار کرد: ما در نظام بینالملل یا باید هضم شویم یا حذف شویم و یا تعاملی منطقی و سازنده داشته باشیم که در نگاه اول هضم امکانپذیر نیست و در رویکرد دوم نیز حذف جمهوری اسلامی هرگز اتفاق نمیافتد، بنابراین باید در رویکرد سوم تعاملی منطقی و سازنده با جهان داشته باشیم و بر اساس نظام ارزشی با تعامل و همدلی این راه را پیش ببریم.
وی در مورد بازنگری جدی در اصولگرایی اظهار کرد: تمام اصولگرایان همدل باید گرد یکدیگر بیایند، گروههایی که شکل گرفتهاند از جمله 2+1، جبهه پیروان و جبهه پایداری همه بر اساس انتخاب خود فردی را انتخاب میکنند، در جبهه پیروان نیز بنده، آقای باهنر و متکی سه نفر انتخاب این جبهه هستیم.
وی گفت: درهای باز سیاست ماست و از همه عزیزانی که این چهارچوب را قبول دارند خواهش میکنیم شرایط کشور را با همدلی پیش ببرند.
وی در مورد ائتلاف چهارگانه جبهه پیروان اظهار کرد: قطعا هیچکس قطعی نشده است، امیدواریم همه دور هم جمع شوند و در نهایت یک نفر انتخاب میشود.
وی در مورد تعدد نامزدها اظهار کرد: نقاط قوت و ضعف زیادی وجود دارد اما در نهایت در انتخاب مدیریت یک نفر انتخاب میشود.
وی با بیان اینکه یکی از گرفتاریهای کشور این است که میزان امید در کشور کم شده است، خاطرنشان کرد: بنده در حوزه اقتصادی نیز سه سال است که با حضور کم جمع کثیری از صاحبنظران اقتصادی برنامه مدونی را پیشبینی کردهام و تاکنون 72 جلسه در این حوزه با کارشناسان و صاحبنظران برگزار شده است.
وی گفت: باید بتوانیم فضا را آماده کنیم و فضای تعارضی را به فضای تعاملی تبدیل کنیم و از حوزه عزت و حکمت در حوزه مدیریت از تمام ظرفیتها استفاده کنیم.
وی در مورد حضور اصلاحطلبان در انتخابات ریاستجمهوری گفت: برداشت شخصی من این است که حتما اصلاحطلبها در انتخابات حضور مییابند، باید میان فتنه و اصلاحطلبان فرق اساسی قایل شویم، مدعیان اصلاحطلب نیز افرادی فکور هستند که باید خود را عرضه کنند اما شاید هنوز اصلاحطلبان به فردی نرسیدهاند که آن را معرفی کنند.
وی در مورد حضور هاشمی رفسنجانی و کنارهگیری خود به نفع او اظهار کرد: حدس من این است که آقای هاشمی نمیآیند، در حقیقت با توجه به شرایط موجود آقای هاشمی در انتخابات ریاستجمهوری حضور ندارند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نگاهی که وجود دارد این است که یک خرد جمعی و برنامهریزی جمعی باید بر اساس اقتضائات کار را پیش ببرد.
وی در مورد جریان انحرافی اظهار کرد: ارتباط با اصول و مبانی ارزشی و اعتقادی و قانون مشخص است و چیز مبهمی در شاخص نداریم، هر جریانی که برخلاف ارزشهای دینی و انقلابی در هر حوزه حرکت کنند در مسیر انحراف است.
وی گفت: مصداق انحراف را از من نپرسید، من نمیدانم چیست، مسیرهای انحرافی و برداشتهای شخصی و گروههای انحرافی در تمام زمانها وجود داشتهاند، این فرقهها قبل از انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب نیز وجود داشتند.
وی در مورد اولویت دولت آینده خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط موجود اولویت دولت آینده باید توجه به تولید باشد.
وی در مورد ارزیابی برنامههای اقتصادی دولت نهم و دهم گفت: هدفمندی یارانهها خوب بود اما روش اشتباه بود، دولت آینده در عرصه اقتصادی باید تحولاتی را در بینش ایجاد کند. شرایط قبول مسئولیت به گونهای است که همه به این نتیجه رسیدهاند که کار باید با یک خرد جمعی پیش برود.
وی در مورد ارتباط این جبهه با روحانیت اظهار کرد: باید یک هماهنگی با روحانیت وجود داشته باشد که هم ما و هم 2+1 اعلام کردیم که حتما با جامعه روحانیت هماهنگی داریم و همچنین در جامعه نخبگان نیز این وحدت باید ایجاد شود، چگونه میتوانیم توقع داشته باشیم که مردم همدل باشند اما این همدلی در میان نخبگان وجود نداشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما