نحوه تعامل دستگاه های فرهنگی و آموزشی در تبلیغ آموزه های دینی بررسی شد

نحوه تعامل دستگاه های فرهنگی و آموزشی در تبلیغ آموزه های دینی و صیانت از حوزه دین در مقابله با فرقه های مذهبی خودساخته در نشست هم اندیشی استادان و صاحبنظران حوزه دین در خراسان شمالی، بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، نشست هم اندیشی استادان و صاحبنظران حوزه دین در خراسان شمالی، صبح امروز (9 اسفند) با حضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی هوایی، معاون پژوهشی و آموزش سازمان تبلیغات اسلامی کشور، استادان حوزه علمیه مشهد و قم و نیز قنبر مهدوی زاده، مدیرکل صدا و سیمای خراسان شمالی و نیز کارشناسان عرصه دین و تبلیغ در سالن جلسات صدا و سیمای استان برگزار شد.


حجت الاسلام و المسلمین وافی، از استادان حوزه علمیه قم و کارشناس سازمان تبلیغات اسلامی کشور در این نشست به اهمیت تبلیغ و اطلاع رسانی فرهنگ دینی به ویژه در شرایط حاضر اشاره کرد و گفت: باید کانون های اطلاع رسانی که برای مبلغان مدیریت رسانه را تبیین می کند را افزایش دهیم تا قابل دسترس تر باشد.


وی افزود: این رسانه باید بتواند خلاهای اطلاعاتی و راهبردی را در این زمینه جبران کند و برای مبارزه با بدعت ها و نحله های انحرافی و هجمه های دشمنان بسترهای مناسبی را فراهم آورد.


حجت الاسلام والمسلمین پهلوانی، از استادان حوزه علمیه و دانشگاه مشهد نیز در این نشست با تأکید بر این موضوع که هم اندیشی ها باید با نگاه کاربردی مورد توجه قرار گیرد، از کم توجهی به این موضوع انتقاد کرد.


وی با بیان اینکه در توسعه فرهنگی و تبلیغ ارزش ها ابتدا باید زیرساخت های زمینه ایجاد ظلم فرهنگی را شناسایی کرد، گفت: متأسفانه در توسعه فرهنگی نظام ما و با وجود اصرار و توجه به فرهنگ به این موضوع توجه نشده است و تا این موضوع رفع نشود، عدالت پیاده نمی شود.


وی ظلم فرهنگی را ساده گذشتن از مسائل ریز و فرهنگ های آسیب زا و غلط، عنوان کرد و ریزبینی و بررسی جزئیات را خواستار شد و گفت: بیان کلیات مشکلی را حل نمی کند و نگاه تبلیغی به مسائل به شکل تخصصی و جزئی ثمربخش است.


حجت الاسلام پهلوانی، برنامه ریزی درست در نزدیک کردن افکار عمومی به مسائل ارزشی و تشکیل هیئت های علمی در این خصوص را خواستار شد.

 

دکتر مریم معین الاسلام، دیگر کارشناس حاضر در این نشست و از استادان حوزه و دانشگاه در ادامه، بخش اعظمی از آسیب های دینی در جوانان را نشأت گرفته از رسانه دانست و این موضوع را مورد توجه قرار داد و خواست تا بررسی این موضوع در اولویت قرار گیرد.


وی مسئله شناسی و تعیین موضوعات مهم را رمز ارتباط بین مبلغ و مخاطب عنوان کرد و گفت: شناخت موضوعات درست و ایجاد تعادل در این موضوعات که ارتباط با زندگی مخاطبان داشته باشد، ضروری است.

 

معین الاسلام تأکید کرد: کارشناس دینی هر چقدر متخصص تر باشد وسعت اثر بخشی عملکردش تأثیرگذارتر است.

 

پایان پیام/

کد خبر 23738

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha