استفاده از ظرفیت های فیلم و عکس برای طرح موضوع مد و لباس

معاون هنری وزیر ارشاد اظهار داشت: برگزاری نخستین جشنواره فیلم و عکس مد و لباس به منظور استفاده از ظرفیت های این دو هنر برای مطرح کردن موضوع مد و لباس طرح ریزی شده است.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان، حمید شاه آبادی با حضور در غرفه جشنواره فیلم و عکس مد و لباس به سوالات خبرنگاران مختلف درباره این جشنواره و چرایی اهمیت توجه سینما به موضوع مد و لباس پاسخ داد.


وی با بیان اینکه «مد و لباس می تواند هویت و مجموعه باورهایمان را بازگو کند» رسیدن به چنین هدفی تنها از راه برگزاری جشنواره ممکن ندانست و گفت: « در واقع جشنواره صورت مسئله را برای جامعه روشن می کند.»


شاه آبادی افزود: جشنواره باید برآیند فعالیت و تلاش یک ساله اهالی مد و لباس در کشور باشد و فعالیت ها باید در طول سال به طور مستمر ادامه داشته باشد تا در جشنواره نمود پیدا کند.»


وی در ادامه ظرفیت های سینما برای مطرح کردن موضوعات مختلف را مورد اشاره قرار داد و گفت: با این که فیلم در حوزه ماموریت های معاونت هنری نسیت، اما برگزاری جشنواره فیلم و عکس مد و لباس به منظور استفاده از ظرفیت های این دو هنر برای مطرح کردن موضوع مد و لباس طرح ریزی شده است.


وی افزود: فیلمنامه و فیلم کوتاه می‌تواند تلاش‌ها و خلاقیت‌های صورت گرفته در حوزه مد و لباس را ثبت کند و موجب ترغیب دیگر طراحان برای ارائه طرح های بهتر شود.


شاه آبادی به دعوت از 50 تن از فیلم نامه نویسان برای ارائه اطلاعات خود در زمینه پوشش اشاره کرد و گفت: اولویت اول ما در جشنواره، فیلم کوتاه و فیلمنامه و پس از آن انیمیشن‌های یک دقیقه ای و فیلم های صدثانیه ای است.


شاه آبادی جشنواره فیلم عکس مد و لباس را نخستین تجربه در این حوزه دانست و گفت: هر کاری که برای نخستین بار انجام شود با ابهاماتی همراه است و طبیعتا فیلمسازانی که وارد عرصه مد و لباس می شوند نیز با همین ابهام روبه رو هستند.


معاون هنری وزیر ارشاد به نگرش های مختلف هنرمندان اشاره کرد و گفت: در واقع هر کدام از هنرمندانی که وارد این عرصه شوند از منظر خود به این موضوع نگاه می کنند.


رئیس بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی تاکید کرد: از نظر موضوعی هیچ محدودیتی برای شرکت کنندگان وجود ندارد چرا که همین تنوع نگاه ها موجب مطرح شدن ایده هایی می شود که بسیاری از آنها ممکن است در نظر برگزارکنندگان عبور نکرده باشد. ما هم هیچ محدودیتی را برای هنرمندان قائل نیستیم و کانال مشخصی را برای آنها تعیین نکرده ایم.


وی با اشاره به قابلیت هنرمندان برای ایجاد الگوهای فرهنگی در بین مردم، تصریح کرد: طبقه هنرمند همواره برای مردم الگو بوده اند و همیشه نوع حضورشان در جامعه برای مردم جالب بوده است. بنابراین هنرمندان با استفاده از مدل های خاصی که با هنجارهای جامعه هماهنگی دارد می توانند ذائقه و طبع مردم را به سوی آن الگو راهنمایی کنند.به همین منظور رایزنی با اهالی سینما و تلویزیون برای استفاده از این لباس ها انجام گرفته تا زمینه مطرح شدن چنین طرح هایی در جامعه فراهم شود که البته این فرایند می تواند جنبه اقتصادی هم داشته باشد.


بنا به گزارش روابط عمومی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شاه آبادی گفت: همچنین استفاده از مدل های موجود در فیلم های سینمایی نوعی درآمد برای فیلم ها است چرا که تولید کنندگان طرح های مختلف می توانند با عقد قراردادهایی با تهیه کنندگان سینما زمینه استفاده تولیدهای خود را در فیلم های سینمایی فراهم کنند تا این طرح ها از راه فیلم های سینمایی به جامعه معرفی شوند.


گفتنی است نخستین جشنواره فیلم و عکس مد و لباس در چهار بخش عکس،فیلم کوتاه مستند ،انیمیشن و فیلمنامه کوتاه بهار سال آینده برگزار می شود و مهلت ارسال آثار برای جشنواره تا تاریخ نوزدهم اردیبهشت اعلام شده است.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 236960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha