توصیه احمدی مقدم برای چهارشنبه سوری/لغو محدودیت فعالیت اصناف در نوروز

فرمانده ناجا گفت: 29 اسفندماه آخرین چهارشنبه سال است و باید تلاش شود که امسال از سال قبل بهتر بوده و مسائل امنیتی کمتری رخ دهد.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم در نهمین نشست سراسری روسای پلیس پیشگیری کشور با اشاره به اینکه با فروشنده های مواد محترقه برخورد می شود، گفت: افرادی که قصدشان مزاحمت و خطرآفرینی است باید شناسایی شوند.

 

 فرمانده ناجا با اشاره به پیشنهاد برخی ها برای برگزاری مراسم چهارشنبه آخرسال در پارک‌ها، گفت: تجربه نشان داده که پیشنهاد وطرح این موضوع مناسب نبود. چرا که در انتهای مراسم و در ساعت دو بامداد با درگیری و هزار مشکل به پایان می‌رسد و افراد نتوانستند این مراسم را مدیریت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه حوادثی که در چهارشنبه های آخر سال اتفاق می افتد مشابه خارجی نیز دارد، گفت: در شب سال نوی کشورهای خارجی نیز علی رغم تدابیر امنیتی پلیس صدها ماشین به آتش کشیده می شوند اما ما باید سعی کنیم این مسائل همچنان بیش از پیش کاهش یابد.

 

وی افزود: در سالهای گذشته دیده شده که برخی اوباش برای نوامیس مردم ایجاد مزاحمت می کنند و درخت ها و سطل های زباله را به آتش می کشند امسال باید تلاش کنیم که بیش از گذشته در جهت کاهش این جرایم گام برداریم.

 

وی تصریح کرد: از ابتدای این هفته تا 16 فروردین سال 92 محدودیت های فعالیتی اصناف برداشته شده تا مردم بتوانند فرصت بیشتری برای خرید داشته باشند و فروشنده ها نیز سودی ببرند پس مشکلات را به جان بخرید و با تشدید فعالیتشان امنیت مردم را بیشتر کنید.

 

احمدی مقدم با اشاره به با تقدیر از خدمات ارزشمند پلیس در سال 91 گفت: سال گذشته همراه با افزایش فشار روانی، سیاسی و اقتصادی و رسانه ای دشمن بود که سعی داشت با افزایش این فشارها مردم را برای مقابله با نظام ترغیب کنند اما مردم هوشیار عمل کرده و در راهپیمایی 22 بهمن جواب دندان شکنی به دشمن داده اند.

 

فرمانده ناجا با اشاره به کاهش منابع دولتی گفت: یکی از ویژگی های سال 91 کاهش منابع مالی دولت و در کنار آن کاهش بودجه نیروی انتظامی بود و این موضوع برای پلیس تناقض می کرد زیرا در چنین مواردی نیروی انتظامی باید بیش از پیش تجهیز شود ولی به دلیل مشکلات بودجه این اتفاقات نمی افتد.

 

به گفته وی امسال بودجه دریافتی نیروی انتظامی از دولت یک ششم سال گذشته و عملکرد این نیرو دو برابر بوده است.

 

وی افزود: اما خوشبختانه در کشور ما مسائل سیاسی نیز به صورت اجتماعی و فرهنگی حل می شود و این موضوع باعث شد دشمن علی رغم ایجاد چالش و مشکل نتواند به اهداف خود برسد.

 

کاهش 20 میلیاردی ورود کالای قاچاق به کشور

احمدی مقدم با اشاره به اینکه تحریم ها برای کشور ما ایجاد فرصت کرده است، گفت: امسال کاهش ورود کالاهای قاچاق به کشور را داشتیم و حدود 20 میلیارد دلار کالای مصرفی تجملی که به صورت قاچاق وارد کشور می شد محدود شد. همچنین افزایش 10 میلیارد دلاری صادرات را داشتیم که در شرایط عادی حداقل 5 سال زمان برای رسیدن به این مرحله وجود داشت و دشمنان ناخواسته باعث رونق تولید داخلی شدند.

 

فرمانده ناجا با اشاره به اهداف دشمن برای ایجاد ناآرامی در کشور گفت: علی رغم تلاش دشمنان در صحنه امنیتی به جز سرقت های خرد تمام مسائل جرمی کاهش پیدا کرده و افزایش سرعت کشف در جرایم جنایی را داشته ایم.

 

وی با اشاره به وظیفه مسئولان نظام در جلوگیری از رسیدن دشمن به اهدافش گفت: دشمنان وقتی از جانب مردم به اهدافشان نمی رسند روی شکاف و دعوای بین مسئولان سرمایه گذاری می کنند و در این شرایط مسئولان باید برای حفظ وحدت بکوشند.

 

احمدی مقدم با اشاره به ایجاد ثبات در بخش ارز و سکه گفت: ثبات قیمت ها باعث فروش سکه و ارز شد که به تبع ان سقوط قیمت ها رخ داد همچنین وضع ارزی کشور بهبود پیدا کرده و بخش خصوصی نقش پررنگ تری صادرات بر عهده گرفته است و اگر سال آینده نیز این شرایط ادامه پیدا کند اهداف 10 ساله ما طی مدت کوتاهی قابل دستیابی است.

 

در انتخابات ریاست جمهوری مشکل امنیتی نداریم

احمدی مقدم با اشاره به موضوع انتخابات گفت: خوشبختانه در انتخابات ریاست جمهوری مشکلات امنیتی زیادی نداریم اما انتخابات های شورای محلی و مجلس از آنجا که بعضاً باعث برخوردهای گروهی می شود فعالیتهای بیشتر ما را می طلبد.

 

فرمانده ناجا آمادگی روزافزون نیروهای انتظامی را مطلوب دانست و افزود: نباید در نوروز به گونه ای برخورد کنید که با تحلیل نیرو روبرو شوید بلکه به نحوی عمل کنید که پس از عید نیز بتوانیم جرائم را کنترل کنیم.

 

احمدی مقدم پلیس پیشگیری را بزرگترین پلیس در ناجا دانست و گفت: پلیس پیشگیری بزرگتری پلیس در ناجا است که یک سوم جمعیت ناجا در این حوزه فعالیت می کنند.

 

بیشترین میزان نارضایتی در ناجا از کلانتری هاست

وی کلانتری را نماینده نیروی انتظامی دانست و گفت: کلانتری ها پیشانی نیروی انتظامی است و کل ناجا در مقیاس کوچکتر در کلانتری ها حضور دارند همچنین درصد بالایی از کشف جرم در کلانتری ها انجام می شود و قبل از اجرا به آگاهی مشکلات در کلانتری ها حل می شود.

 

وی درباره وظایف پلیس پیشگیری گفت: حضور اجتماعی در مساجد، مدارس، اصناف، کار با آنها و پیشگیری از وقوع جرم و پیشگیری انتظامی از کارهایی است که توسط پلیس پیشگیری انجام شده و با کنترل بسترهای جامعه مانع از وقوع جرم شود.

 

احمدی مقدم با اشاره به افزایش تعداد کلانتری ها گفت: زمانی که من این مسئولیت را پذیرفتم پوشش کلانتری ها 48 درصد بود و تعداد زیادی پاسگاه و کلانتری به دلیل تجمیع مناطق سکونت گاهی و افزایش شهرک ها موردنیاز بود اما امروزه این رقم به 80 درصد رسیده است.

 

همچنین یگان های حفاظتی وزارتخانه ها، شهرداری، صداوسیما، قوه قضاییه در حال اجرا ابلاغ و یا بررسی است که مشارکت با این سازمانها بار ما را کم کرده است.

 

احمدی مقدم با اشاره به بهبود عملکرد نیروی انتظامی در بخش حقوق شهروندی گفت: در حوزه رفتار هر چند وضع مان بهتر از گذشته شده اما کلانتری ها همچنان بالاترین میزان نارضایتی مردم را دارند و باید بر روی بحث رفتار با مردم بیشتر فعالیت کنیم.

 

همچنین زمان اجرای احکام و ورود به منازل نیز دقت بیشتری صورت بگیرد تا اشتباهات کمتر انجام شود در بازداشتگاه ها نیز حقوق شهروندی رعایت شده و تمامی استانداردهای نور، بهداشت، قضا، دوربین و حرمت اجتماعی افراد مدنظر گرفته شود.

 

افزایش 44 نمره ای ناجا در استاندارد سازی

وی تصریح کرد: این استانداردسازی در حال حاضر از نمره 35 به 79 رسیده اما باید بیش از پیش در راستای ارتقای ان بکوشیم.

 

احمدی مقدم سامانه مدیریت اطلاعات جغرافیایی را برنامه دیگر نیروی انتظامی خواند و گفت: شیفت بندی نیروها باید براساس نیاز محل، مکان، زمان و نوع جرایم انجام شود تا تمام نیروها در تمام زمان ها مشغول به کار نباشند و بتوانیم کشور را بهتر کنترل کنیم.

 

فرمانده ناجا پلیس خدمات قضایی را از نیروهای موردنیاز ناجا خواند و افزود: این افراد باید کسانی باشند که پس از گذراندن دوره حقوقی وارد کار شده و بتوانند در مباحث حقوقی ابلاغ اوراق قضایی جعل و غیره به ما کمک کنند.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 236873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha