به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، پس از دو روز رقابت بین فیلم سازان و عکاسان کردستانی و نمایش این آثار در تالار فروردین مجتمع فرهنگی هنری فجر و نگارخانه ارشاد اسلامی سنندج یکشنبه شب و با حضور گسترده علاقه مندان به هنر فیلم سازی و عکاسی استان در سنندج هشتمین جشنواره فیلم و عکس ژیار با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
در بخش فیلم نامه این جشنواره شمیسا ناصری برای فیلمنامه" آهو و یوز" مورد تقدیر ویژه در حوزه محیط زیست قرار گرفت و در بخش آزاد نیز سرکوت محمدی برای فیلمنامه"هجوم رنگ ها"، عزیز اسماعیل پور برای فیلمنامه" آقا کمال برمی گردد" و عدنان زندی برای فیلمنامه"بازی برای پدر" مورد تقدیر ویژه قرار گرفتند.
همچنین در بخش اصلی نیز شمیسا ناصری برای فیلمنامه" شانسی بدون پوچ" رتبه سوم و تیمور قادری برای فیلمنامه" عروس باران" رتبه دوم را به خود اختصاص دادند اما بر اساس رأی داوران هیچ اثری شایسته معرفی به عنوان اثر برتر را نداشت.
هیئت داوران این دوره از جشنواره در بخش عکس و در بخش تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از فرزاد لطفی به صورت ویژه تقدیر نموده و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به کامران جباری تعلق گرفت.
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بخش دفاع مقدس نیز به جمشید فرجوند فردا اختصاص یافت و محمد امین حق بیدار و جمشید فرجوند فردا نیز به ترتیب تقدیر ویژه و دیپلم افتخار در بخش محیط زیست را به خود اختصاص دادند.
در بخش آزاد نیز از اسماعیل غریبی و آریز قادری به صورت ویژه تقدیر به عمل آمد.
سامان عباسی، اسعد قربانی و عمران اشرلو نیز به ترتیب رتبه های اول تا سوم بخش اصلی این جشنواره را در رشته عکاسی به خود اختصاص دادند و از سوی دبیر جشنواره نیز از افشین فتاحی برای مجموعه آثارش تقدیر ویژه به عمل آمد.
در بخش فیلم و در حوزه آثار تولیدی متناسب با شعار سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از هومن ربیعی برای فیلم"تارو پود زندگی" تقدیر ویژه به عمل آمد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش به عثمان محمدی برای فیلم"تقویم توت فرنگی" اهدا شد.
در بخش فیلم اولی ها نیز از سحر بهبودی برای فیلم" دلوپه" و سهراب حسین زاده برای فیلم"پازل" تقدیر ویژه به عمل آمد و دیپلم افتخارو جایزه نقدی این بخش به ساسان حسین پور برای فیلم"یک سفره نان و شبنم" اختصاص یافت.
دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین صدا برداری به علی علوی و قاسم اکبری برای فیلم" پانزده دقیقه" اهدا شد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی بهترین تحقیق نیز به بهروز توپچی برای فیلم"تقویم توت فرنگی" اهدا شد.
در بخش بهترین صداگذاری نیز از سوران فهیم برای فیلم" در شهر" تقدیر ویژه به عمل آمد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به حسین قورچیان برای فیلم" ملودی سنگ" تعلق گرفت.
در بخش فیلمنامه از هیوا صوفیه برای فیلم" صدای مرد" به صورت ویژه تقدیر شد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به تیمور قادری برای فیلم" انار میوه بهشت است" اهدا شد.
عماد خدا بخش برای فیلم" جوخه" در بخش بهترین تدوین مورد تقدیر ویژه قرار گرفت و دیپلم افتخار و جایزه ویژه این بخش نیز به توفیق امانی برای فیلم: ملودی سنگ ها" تعلق گرفت.
در بخش بهترین تصویربرداری نیز از محمد رسولی برای فیلم" جوخه" و رحمت عبدیانی برای فیلم" صدای قلب مورچه" تقدیر ویژه به عمل آمد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به سرکیو مسگری برای مجموعه آثارش اهدا شد.
در بخش بهترین کارگردانی نیز از دانش صلواتی برای فیلم" پازنده دقیقه" و امیر علی ویسی برای فیلم" در روزهای آخر اسفند" تقدیر ویژه شد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به آزاد محمدی برای فیلم" جوخه" اهدا شد.
صمد وطن خواه برای فیلم" ارسی" در بخش فیلم مستند به صورت ویژه مورد تقدیر قرار گرفت و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به فیلم " ملودی سنگ" ساخته پرویز رستمی تعلق گرفت.
در بخش فیلم داستانی نیز از دانش صلواتی برای فیلم" پازنده دقیقه" و آزاد محمدی برای فیلم " جوخه" تقدیر ویژه به عمل آمد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش نیز به فیلم" صدای قلب مورچه" ساخته آکو زندکریمی تعلق گرفت.
فیلم" مالیخولیا" ساخته وریا نیک منش و مریم هاشم نژاد در بخش بهترین پویانمایی موئرد تقدیر ویژه قرار گرفت و دیپلم افتخار و جایزه نقدی این بخش به فیلم " پایان یک لبخند" ساخته رضا محمدی اهدا شد.
همچنین در بخش بهترین فیلم تجربی نیز از فاطمه دست مرد برای فیلم" رد پای زندگی" و محسن امیر حسینی برای فیلم" در مسیر باد" به صورت ویژه تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است، آرش رستافی، نیما عباسپور و آیدا پناهیده داوری آثار بخش فیلم جشنواره ، جواد پورصمد، احسان مهدیان و رومین محتشم داوری آثار بخش عکس و بختیار لحیمی، ناصر نیکبخت و هیمن حیدری نیز داوری آثار بخش فیلم نامه هشتمین جشنواره فیلم و عکس ژیار را برعهده داشتند.
پایان پیام/
نظر شما