رفع مشکلات مختلف خانواده های شاهد و ایثارگر رسالت مهم بنیاد شهید است

رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان، رفع نارسایی های مختلف خانواده های شاهد و ایثارگر را از رسالت های مهم این بنیاد عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، محمد سلیمانی، عصر روز گذشته (8 اسفند) در نشست مجلس ایثارگری غرب کشور که با حضور استان های گیلان، همدان و کرمانشاه در سنندج برگزار شد، گفت: استان کردستان جزو یکی از 5 استان غربی کشور است که در دوران 8 سال دفاع مقدس با تقدیم 5 هزار و 400شهید و 8 هزار و 500 جانباز نقش به سزایی را ایفا کردند.


وی افزود: استان فرهنگی کردستان دارای مردان و زنان غیور بوده و هست که در طول 8 سال دفاع مقدس با ایثارگری و از خودگذشتگی مقاومت و ایستادگی را برای ما به ارمغان آوردند.

 

رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان اظهار کرد: کسانی که جبهه های جنگ را اداره می کردند و درس مقاومت و ایثارگری را با از دست دادن جانشان به ما نشان دادند، امروز سینه افتخار نظام اسلامی هستند.

 

این مقام مسئول با اشاره به لزوم حمایت و تقویت بیشتر خانواده های معظم شاهد و ایثارگر در کردستان تصریح کرد: کردستان از دیرباز تاکنون مدیون خون پاک شهدا بوده و ما انتظار داریم که همه دستگاه ها در استان با جدیت و تلاش بیشتری این بخش را مورد حمایت قرار دهند.


سلیمانی، رفع مشکلات و نارسایی های مختلف خانواده شاهد و ایثارگر را یکی دیگر از خواسته های مهم سازمان عنوان کرد و افزود: این نشست با هدف شناسایی مشکلات و مسایل پنهان ایثارگران و اشتغال فرزندان شاهد برگزار شده که امیدواریم با ارتباط دو سویه بنیاد، جامعه ایثارگری و همت و تلاش مسئولان در جهت خدمتگزاری بهتربه مردم، شاهد پیشرفت و توسعه استان در تمامی بخش ها باشیم.

 

وی با بیان اینکه بنیاد شهید یکی از نهادهای موفق در کشور است، اظهار داشت: بیش از 2 هزار نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر استان در دانشگاه ها مشغول به تحصیل هستند.

 

رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان به وحدت میان مردم استان اشاره و خاطرنشان کرد: استان کردستان نماد عینی وحدت و همدلی در کشور است و این وحدت در میان مردم این استان زبانزد خاص وعام است.

 

عضو مجلس ایثارگران کردستان نیز در این جلسه گفت: مجلس ایثارگری با 235 نفر از بین اقشار ایثارگر، جانباز، آزاده، والدین شهدا، همسران شهدا و فرزندان شاهد تشکیل شده که 215 نفر از آنان انتخابی و متشکل از معتمدین معین، مشاورین فرماندار، مشاورین استاندار بوده و 20 نفر دیگر نیز از مدیران استان های دیگر با انتصاب بنیاد شهید است.

 

مرادی، مجلس ایثارگری را متشکل از 7 کمیسیون عنوان کرد و افزود: کمیسیون بهداشت و درمان، کمیسیون فرهنگی، کمیسیون پژوهش و تحقیقات، کمیسیون غذایی، کمیسیون اقتصادی، کمیسیون اجتماعی وکمیسیون موارد خاص جزو 7 کمیسیونی است که در مجلس ایثارگری تشکیل شده است.

 

معاون تعاون و امور اجتماعی سازمان بنیادشهید و امور ایثارگران کردستان نیز در این جلسه با تشریح آمار دانشجویان مشغول به تحصیل در کردستان بیان کرد: آمارها نشان می دهد که بیش از 2 هزار نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر در دانشگاه ها مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد8/14 درصد مدارک دکترا، 22 درصد دکترا، 5/4 درصد فوق لیسانس، 4/17 درصد کارشناسی با گرایش های متفاوت و 4/34کارشناسی ارشد هستند.


صادقی، تحقق توانمندسازی و عزتمندی را خواسته جامعه ایثارگری عنوان و خاطرنشان کرد: امیدواریم با ایجاد انسجام به رفتار جامعه با عنوان ایثارگری بتوانیم با هدفی نظامندتر حرکت کنیم.


پایان پیام/
 

کد خبر 23594

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha