ذوالفقاری در گفتوگو با خبرنگار شبستان گفت: در حال حاضر یک میلیون و 28 هزار خانوار و سرپرست زن تحت پوشش کمیته هستند که نیمی از خانوارهای با سرپرست زن کشور را تشکیل میدهند.
وی با اشاره به اینکه از این میان 49 درصد خانوارها شهری و 51 درصد روستاییاند، گفت: بیشترین خانوار دارای سرپرست زن تحت پوشش در خراسان رضوی است با تعداد 93 هزار و 940 خانوار و در استان فارس نیز 76 هزار و 232 خانوار با سرپرست زن داریم و استان گیلان با داشتن 61 هزار و 70 خانوار با سرپرست زن در رتبه بعدی است.
معاون حمایت کمیته امداد گفت: 61 درصد خانوادههای دارای سرپرست زن یکنفره، 21 درصد دو نفره و 11 درصد سهنفره هستند و بقیه در ردههای دیگر قرار میگیرند.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه درصد زیادی از زنان سرپرست خانوار بخصوص در شهرستانها و روستاها بیسوادند، گفت: 55 درصد زنان تحت پوشش بیسوادند، 9 درصد تحصیلات ابتدایی و 3 درصد در مقطع راهنمایی تحصیل کردهاند و تحصیل در مقاطع بعدی نیز بسیار اندک است.
وی تصریح کرد: وضع تحصیلی 31 درصد هم نامعلوم است که به نظر میرسد آنها نیز بیسواد باشند.
ذالفقاری گفت: تعداد زیادی از زنان سرپرست خانوار جوان هستند و باید به ازدواج مجدد آنها اهمیت بیشتری داده شود.
وی تصریح کرد: 5/1 درصد زنان تحت پوشش زیر 20 سال هستند و 5 درصد بین 20 تا 30 سال بوده، 10 درصد 30 تا 40 سال دارند، به همین دلیل باید برای ازدواج این زنان برنامهریزی و فرهنگسازی شود.
ذوالفقاری گفت: این زنان، بسیار پاکدامن، قانع و نجیباند که ازدواج مجدد آنها میتواند باعث بازگشت این تعداد زیاد سرمایه جامعه به میان مردم شود.
وی با اشاره به تسهیلات کمیته امداد برای ازدواج مجدد این زنان گفت: امکاناتی را در قالب بسته حمایتی از جمله ایجاد اشتغال برای همسران بیکار، عدم قطع مستمری فرزندان این زنان و بسته ویژه بیمه را داریم.
معاون حمایت درباره زنانی که طی 10 سال گذشته به جمع زنان سرپرست خانوار اضافه شدهاند، گفت: طی 10 سال گذشته 4/4 درصد خانوادههایی به جمع کمیته اضافه شدهاند که سرپرست آنها زن بوده است.
پایان پیام/
نظر شما