به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام سیدعلی عماد با اشاره به تاثیرات برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: در همه نمایشگاه های کتاب باید برای هدایت و راهنمایی مخاطبان و خریداران کتاب ایجاد شود تا مردم بتوانند کتاب مورد نیاز خود را در اسرع وقت پیدا کنند.
وی خاطر نشان کرد: برای این امر نیاز به یک گروه علمی است و مسئولان امر باید این لزوم را در اولویت های خود قرار دهند.
وی ادامه داد: با این اقدام می توان کتاب های موجود در نمایشگاه ها به مخاطبان معرفی کرد تا مردم در خرید کتاب مورد نیاز خود سردرگم نشوند.
حجت الاسلام عماد با اشاره به برپایی دو گونه عمومی و تخصصی نمایشگاه کتاب، افزود: در نمایشگاه های عمومی، هدف و گرایش اصلی ترویج علم و نشر دانش است تا مردم با آراء و اندیشه های جدید آشنا شوند.
وی تصریح کرد: در نمایشگاه های تخصصی حوزه عمده ترین هدف پاسخگویی به نیاز طلاب، دانشجویان علوم دینی و پژوهشگران است تا کتاب های عرضه شده نیاز آموزشی و پژوهشی افراد را مرتفع سازد.
وی با اشاره به لزوم برپایی نمایشگاه ها افزود: در نمایشگاه می توان کتاب هایی که استفاده و تقاضای آنها زیاد است و یا بیشتر چاپ می شود را مشخص و بیشتر ارائه کرد.
معاون پژوهش حوزه های علمیه یادآور شد: در نمایشگاه ها نیز می توان از کتاب هایی که به شبهات پاسخ داده است ، آکاه شد و همچنین این موضوع را رصد کرد که هنوز به چه شبهات و سووالاتی پاسخ داده نشده است.
پایان پیام/
نظر شما