حسین عباسنژاد کارسیدانی، مدیر سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان با بیان اینکه کارگاه نقد و بررسی دست نوشتههای تاریخی گیلان برای نخستین بار در کشور دایر می شود، به خبرنگار شبستان گفت: این کارگاه آموزشی در راستای توجه به منویات مقام معظم رهبری در برپایی جلسات نقد و بررسی کارآمد و سالم در فضای فرهنگی کشور به ویژه حوزه و دانشگاه، برگزار میشود.
وی با بیان اینکه نقد در لغت به معنای انتخاب بهینه هر چیزی است، افزود: این گزینش در ابتدا مستلزم آن است که از هرگونه حب و بغض بهدور بوده و نیت تخریب و توهین در خود نداشته باشد.
عباسنژاد کارسیدانی اضافه کرد: در کارگاه نقد و بررسی تلاش می کنیم تا با حضور اساتید عرصه نقادی، شیوههای صحیح نقد را به منتقدان آموزش داده و فراهم کننده یک فضای صمیمی برای ظهور نقدی سالم و کارآمد باشیم و بدون شک این مصداق واقعی دستورات معظمله خواهد بود.
وی اضافه کرد: این کارگاه دارای هیئت مدیره هفت نفره متشکل از شش نفر پژوهشگر و مدیر سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان است که با مصوبه این اعضا مقرر شده تا جهت ارتقاء جایگاه پژوهشی کارگاه، مطالعات و مباحث مطروحه در جلسات نقد و بررسی در پایان سال به صورت مناسبی تدوین شود و در دسترس علاقهمندان قرار گیرد.
عباسنژاد کارسیدانی ادامه داد: همچنین یک لوح فشرده حاوی مطالب گلچین شده از هر جلسه بهصورت یک بسته پژوهشی در اختیار علاقهمندان به پژوهش در حوزه جغرافیایی گیلان قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه فعالیت این کارگاه نقد و بررسی از فروردین 92 آغاز می شود، گفت: در این کارگاه به ترتیب کتابهای "گیلان و خیزش جنبش جنگل" اثر افشین پرتو،"یادبودهای انقلاب جنگل"» به کوشش هوشنگ عباسی و"آسیبشناسی قیام جنگل" به همت عباس نعیمی جهت نقد و بررسی در ماههای فروردین، اردیبهشت و خرداد در دستور کار قرار گرفتند.
پایان پیام/
نظر شما