حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(15 اسفند) به خبرنگار شبستان گفت: کانون های فرهنگی هنری می توانند زیبائی ها و جذابیت های دین را با زبان هنر به همگان معرفی کنند.
وی افزود: احیا و طراوت مساجد در گرو حضور مردم و به ویژه نسل جوان در مساجد است و فلسفه ایجاد کانونهای مساجد را میتوان کمک به ایجاد فضایی برای ورود جوانان با هر سلیقه فکری عنوان کرد.
حجت الاسلام ابراهیمی اظهار داشت: اکثر مساجد فعال استان مازندران دارای کانون فرهنگی هنری هستند و فعالیتهای خود را در زمینههای کتابخانه، آموزش و پژوهش، طرح تلاوت نور، فعالیتهای فرهنگی هنری و نمایندگی خبرگزاری شبستان برنامهریزی میکنند.
وی بیان کرد: مسجد، کانونی برای امور فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی است و فلسفه ایجاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد نیز ایفای همین نقش است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: تقویت کانونهای فرهنگی و هنری مساجد باعث ارتقای این پایگاه دینی و گسترش ارزشهای دینی در جامعه میشود.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه هم اکنون 629کانون فرهنگی مساجد در این استان فعال است، افزود: از این تعداد 321 کانون روستایی و 19 کانون تخصصی است.
وی تصریح کرد: در مازندران 4103 مسجد وجود دارد که باید تا پایان برنامه پنجم توسعه سال 1394باید یکهزار کانون فرهنگی هنری مساجد در این استان راه اندازی شود.
حجت الاسلام ابراهیمی یادآور شد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران دارای 208کتابخانه عمومی و 132 کتابخانه باز است که تمام اقشار جامعه از کتاب های مختلف موجود در آنها بهره می برند.
وی عنوان کرد: برای تحقق اهداف کانونها که یکی از این اهداف جذب جوانان برای حضور و شرکت در برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد است باید برنامههای فرهنگی، هنری و مذهبی با کیفیت و پرمحتوا و مورد نیاز روز جامعه اجرا شود که اجرای این امر نیز نیازمند تجهیزات و امکانات است که تجهیز کانون های مساجد نیز در این راستا صورت گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، ائمه جماعات و مدیران مسئول کانون های فرهنگی هنری مساجد را موتورهای متحرک کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و افزود: برای رونق هرچه بیشتر فعالیت های فرهنگی مساجد انتظار داریم توجه ویژه ای مسئولان استانی به کانون های فرهنگی هنری مساجد داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما