کسب صندلی در دانشگاه برای به دست آوردن کار مهم است

حاجی‌بابایی با بیان اینکه بدست‌آوردن صندلی در دانشگاه‌ها مهم نیست، گفت: باید بدست‌آوردن صندلی کار اهمیت داشته باشد.

به گزارش خبرنگار شبستان، وزیر آموزش و پرورش در اولین همایش ملی نقش آموزش و پرورش در توسعه کارآفرینی از منظر تحول بنیادین که در اردوگاه شهید باهنر در حال برگزاری است، گفت: سند تحول بنیادینی که پیش‌روی ماست باید صدها سیاست و راهکار را در وزارت آموزش و پرورش اجرایی کند.

  

وی با اشاره به یکی از ابعاد سند تحول اظهار کرد: راهکارهای آموزش و پرورش راهکارهای جزیی نیست و این‌طور نیست که یک راهکار جزیی از سند تحول باشد بلکه هر کدام از راهکارها از یک منظر به آموزش و پرورش نگاه دارد.

 

وی ادامه داد: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش می‌خواهد گفتمانی را ایجاد کند که نجات‌بخش بشریت است.

  

حاجی‌بابایی با بیان اینکه در سند تحول باید با کارآفرینی، تفکر و تحول جلو رفت، اظهار کرد: تفکر به توحید ختم می‌شود و اگر منجر به تولید نشود آثار و نشانه‌های خود را نشان نمی‌دهد.

 

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین عیب آموزش و پرورش در گذشته کمک از عوامل بیرونی برای رشد فنی و حرفه‌ای بوده است، اظهار کرد: اجازه نداده‌ایم بنیاد جامعه، تفکر، اندیشه و فرهنگ‌سازی در جامعه فنی حرفه‌ای پیش رود.

 

وی با بیان اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که دانش‌آموزان جذب هنرستان‌ها شوند و احساس خوشبختی شوند، اظهار کرد: تا مهر 92، 50 درصد دانش‌آموزان جذب هنرستان‌ها می‌شوند.

 

وی ادامه داد: در دو سال گذشته 11 هزار دانش‌آموز کشور جذب هنرستان‌های نمونه کشور شده‌اند.

 

وی افزود: امروزه به دست آوردن صندلی در دانشگاه اهمیت ندارد بلکه به دست آوردن صندلی برای پیداکردن کار مهم است.

 

وی با بیان اینکه 60 هزار مشاور برای مدارس کشور نیاز است، اظهار کرد: باید برای هر 200 دانش‌آموز یک مشاور وجود داشته باشد.

 

حاجی‌بابایی ادامه داد: باید کلاس‌های آموزشی را به خیابان‌ها برد و مطالب گفتاری و شنیداری کلاسی را بیرون بیاوریم و دانش‌آموز مسایل اجتماعی را از نزدیک لمس کند.

 

وی اضافه کرد: دانش‌آموزان باید با تمام آنچه که جامعه را اداره می‌کند، آشنایی پیدا کنند.

 

وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید همه دانش‌آموزان به دنبال مهارت‌های زندگی باشند، اظهار کرد: میلیون‌ها شغل در جامعه وجود دارد که صاحب ندارد و میلیون‌ها انسان در جامعه وجود دارند که شغل ندارند و در تعریف شغل و شاغل دچار مشکل هستیم.

 

پایان پیام/



 

کد خبر 234513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha