علی عسکر ظاهری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: طرح امداد و نجات نوروزی در 16 پست ثابت، 13 پست موقت و 5 پست سیار طراحی شده و در کنار این پست ها، دو پایگاه کوهستانی تاراز و دهدز و دو پایگاه دریایی دزفول و خرمشهر آماده خدمت رسانی به مسافرین نوروزی می باشند.
وی با بیان اینکه در این دوره بازآموزی 700 نفر از امدادگران و نجاتگران هلال احمر استان خوزستان شرکت کرده اند، ادامه داد: طرح امداد و نجات نوروز ۹۲ با حضور مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره جمعیت هلال احمر استان به میزبانی شهرستان بهبهان آغاز شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان، خاطر نشان کرد: در این دوره شرکت کنندگان با مباحث پیش بیمارستانی، امداد جادهای، ارتباطات، کار با تجهیزات امدادی و آشنایی با دستورالعملهای امداد آشنا میشوند.
وی اضافه کرد: طرح پوشش امدادی کاروان های راهیان نور در استان خوزستان با برپایی 7 پست امدادی از ابتدای بهمن ماه سال جاری آغاز شده و تا پایان فروردین ماه 92 ادامه خواهد داشت، در این پست های هفتگانه، 35 نفر امدادگر به صورت روزانه به انجام فعالیت های امدادی می پردازند.
وی از برگزاری نخستین نشست هماهنگی کارگروه امداد و نجات شورای پدافند غیرعامل استان با هدف تشریح اهداف شورا، تبیین وظایف کارگروه امداد و نجات و هماهنگی دستگاه های دست اندرکار امداد و نجات در سطح استان خبر داد و افزود: یکی از مهم ترین وظایف دستگاه های اجرایی، اهتمام به مقوله آمادگی و پیشگیری است که این دو از اجزای مدیریت بحران به شمار می آید.
ظاهری، با اشاره به اینکه آگاهی و شناخت از بحران به تنهایی کافی نیست و اصل بحران را حل نمی کند و برای حل این مشکلات علاوه بر شناخت می بایست با راه های مقابله با آن نیز آشنا شد، بیان کرد: اگر نسبت به موانع و مشکلات کوچک در جامعه اطراف خود بی تفاوت باشیم، خود را در گرداب بزرگی می افکنیم که به آسانی خلاصی از آن ممکن نیست، آنچه مهم است، آگاهی از خطرات، احساس مسئولیت و اقدام به موقع می باشد که با جدی گرفتن شورای پدافند غیرعامل و عملکرد آن می توان به این مهم دست یافت.
پایان پیام/
نظر شما