به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام هادی حسینخانی، معاون تهذیب حوزه های علمیه کشور، برپایی کرسی های آزاداندیشی را از جمله مطالبات مقام معظم رهبری از حوزه دانست و گفت: یکی از مطالبات جدی رهبرمعظم انقلاب از مجامع علمی حوزوی و دانشگاهی برپایی کرسی های آزاداندیشی به ویژه در حوزه علمیه است.
وی با اشاره به اهداف برپایی کرسی های آزاداندیشی در حوزه، تصریح کرد: برپایی کرسی های آزاداندیشی با هدف ایجاد فضای ارائه اندیشه های مختلف در موضوعات مختلف در حوزه به صورت رسمی برگزار می شود تا از این رهگذر افراد بتوانند دیدگاه های خود را در مورد موضوعاتی که اعلام می شود، مطرح کنند.
معاون تهذیب حوزه های علمیه افزود: موضوعات کرسی های آزاداندیشی در ستادی در شورای معاونین حوزه علمیه مطرح شده است و هر معاونت حوزه پنج کرسی را از سلسله کرسی های آزاداندیشی برگزار می کند.
20 اسفند؛ برگزاری سومین کرسی آزاد اندیشی
وی با اشاره به موضوعات کرسی هایی آزاداندیشی که تاکنون برگزار شده است، خاطرنشان کرد: یکی از کرسی های گذشته تحت عنوان « ورود طلاب به عرصه های سیاسی» پس از انتخابات مجلس برگزار شد، موضوع دیگر وحدت شیعه و سنی بود و سومین کرسی نیز با موضوع «حکومت حوزوی و حوزه حکومتی» 20 اسفند ماه در مدرسه علمیه فیضیه قم برگزار می شود.
حجت الاسلام حسینخانی در ادامه با اشاره به چرایی انتخاب موضوع سومین کرسی و این که بحث استقلال حوزه به عنوان دغدغه جدی برای دلسوزان حوزه مطرح است، گفت: آیا این استقلال به معنای فاصله گرفتن از نظام و یا بی تفاوت بودن نسبت به نظام است؟ آیا ارتباط داشتن با نظام لزوما به معنای این است که استقلال حوزه خدشه دار شده است؟ اینها مباحثی است که در کرسی های آزاداندیشی مورد توجه قرار می گیرد.
نحوه طرح بحث در کرسی آزاد اندیشی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه وی با اشاره به نحوه طرح دیدگاه های طلاب و فضلای حوزه در کرسی های آزاد اندیشی، تصریح کرد: افراد داوطلب می بایست در سایت معاونت تهذیب حوزه به نشانی www.tahzib-howzeh.com ثبت نام و برای طرح بحث اعلام آمادگی و چکیده مقالات خود را ارسال کنند و پس از آن از بین این افراد 6 نفر انتخاب می شوند و داور نیز مباحث را مورد نقد و بررسی قرار می دهد.
پایان پیام/
نظر شما