به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، حسین انواری، سرپرست کمیته امداد کشور امروز در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمدسیاست اصلی کمیته امداد را توانمندسازی و استقلال مالی خانوارها دانست و اظهار داشت: خانواده ها ترجیح می دهند تا به جای زندگی کردن با تکیه بر مستمری کمیته امداد با کار و تلاش و راه اندازی یک کسب و کار روی پای خود بایستند و نیازی به مستمری نداشته باشند.
وی تأکید کرد: در زمینه ایجاد اشتغال و توانمند کردن خانواده ها اقدامات خوبی در کشور انجام شده است.
انواری از خودکفایی یک هزار و 200 خانوار کهگیلویه و بویراحمدی در جشن خودکفایی روز پنج شنبه در سالن شهید ایزدپناه یاسوج خبر داد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این دیدار گفت: برکات و خدمات کمیته امداد بر کسی پوشیده نیست و این مجموعه با نام مقدس حضرت امام خمینی (ره) تاکنون منشأ خدمات بسیاری به قشر نیازمند جامعه بوده است.
سید حسین صابری با بیان اینکه یک طرف موضوع ورود به موضوع اشتغالزایی و پرداخت تسهیلات است و یک طرف دیگر راستی آزمایی و هزینه کرد صحیح این تسهیلات در مسیر اشتغالزایی است که ما این راستی آزمایی را در مورد کمیته امداد نیز انجام دادیم.
وی با اعلام رضایت از عملکرد کمیته امداد این استان از اشتغالزایی واقعی تا حد 91 درصد در طرح های اشتغالزایی کمیته امداد خبر داد و گفت: تنها 9 درصد تسهیلات پرداختی اشتغالزا توسط کمیته امداد انحراف داشته که ممکن است این 9 درصد نیز در مرحله قبل از اجرای طرح باشند و واقعا انحرافی در طرح های اشتغالزایی کمیته امداد نباشد.
صابریبا بیان اینکه 91 درصد منابع پرداختی از سوی کمیته امداد تبدیل به شغل واقعی شدند، این آمار را نشان از عملکرد خوب کمیته امداد دانست و تصریح کرد: راستی آزمایی طرح های اشتغالزایی و تعیین درصد انحراف تسهیلات از مسیر تولید و شغل را اقدام خوبی خواند و توصیه کرد تا این اقدام در همه استان های کشور نیز انجام شود.
بنابراین گزارش؛ حسین انواری همچنین شامگاه چهارشنبه در دیدار با امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه سیاست اصلی کمیته امداد توانمند کردن خانواده ها است، اظهار داشت: متأسفانه این سیاست بر منابع لغزان بانکی وابسته است که این موضوع تنها مشکل اشتغالزایی این نهاد است.
انواری افزود: از آنجا که اشتغالزایی متکی به منابع بانکی است و این منابع ناپایدار و لغزان است، راهی نداریم جز اینکه در این مسیر دست به عصا گام برداریم.
سرپرست کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) تأکید کرد: اشتغالزایی در کمیته امداد عمدتا" خانگی و کوچک است که این موضوع به تحکیم بنیان خانواده کمک می کند؛ زیرا مشاغل خانگی هم درآمدزا هستند و هم فرصت تربیت فرزندان و حضور در کنار خانواده را از فرد نمی گیرد.
انواری با بیان اینکه مستمری گرفتن و زندگی کردن به روی پای خود ایستادن و زندگی کردن تبدیل شده است، تصریح کرد: این سیاست تا حد زیادی در کشور محقق شده است.
سرپرست کمیته امداد در بخش دیگری از صحبت های خود عملکرد کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: اگر منابع بانکی تأمین باشد هیچ مشکلی از باب ایجاد طرح های اشتغالزایی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد کارنامه خوبی در اشتغالزایی داشته است، ادامه داد: بدون شک این موفقیت ها با همراهی استاندار، ائمه جمعه و همه مدیران و ادارات این استان حاصل شده است.
انواری ابراز داشت: با توجه به محدودیت ها و ناپایداری منابع اشتغالزایی به دنبال این هستیم که این منابع به زندگی و خانه های مردم وارد شود.
سرپرست کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: انرژی و توان امدادگران به علت در تماس بودن با دردها و آلام مردم تحلیل می رود که لازم است این انرژی و توان از دست رفته با ارتباط با روحانیان و ائمه جمعه و نهادینه کردن اخلاق مداری و دینداری جبران شود.
امام جمعه شهر یاسوج نیز در این دیدار گفت: خدا را شاکریم که در حکومتی زندگی می کنیم که افراد کم برخوردار نیز مورد توجه مسئولان هستند.
آیت الله سید علی اصغر حسینی افزود: کار کردن و تلاش در دین مبین اسلام بسیار مورد تأکید قرار گرفته و بر اساس آموزه های دینی ما کسی که کار و تلاش می کند به نتیجه می رسد و امکان ندارد کسی تلاش کند ولی خداوند او را بی نتیجه بگذارد.
وی بوسه پیامبر عظیم الشأن اسلام را بر دستان پینه بسته یک کشاورز بهترین الگو مثال برای اهمیت کار کردن و نان حلال به دست آوردن دانست و گفت: این حادثه یک بار در تاریخ اتفاق افتاد و نکته ای است برای فهمیدن و درک درست ما از موضوع کار و تلاش.
حسینی اظهار امیدواری کرد که روزی بیاید که نیازی به تبلیغ کمیته امداد و افتخار کردن به نیازمندی مردم و کمک های این نهاد مقدس نباشد و همه مردم روی پای خود و آبرومندانه زندگی کنند.
پایان پیام/
نظر شما