تبعیت از رهبری توصیه آیت الله خوشوقت بود

شاگرد آیت الله خوشوقت گفت: آیت الله خوشوقت نسبت به رهبری ارادت خاصی داشتند و می فرمودند خداوند به خاطر ایشان بسیاری از بلاها را از مملکت برداشته است و باید در کارها طوری حرکت کنید که دنبال رو رهبری باشید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام حسین برکتین، شاگرد آیت الله خوشوقت، ظهر امروز (9 اسفند) در مراسم بزرگداشت آیت الله خوشوقت که در مسجد النبی قزوین برگزار شد، بیان کرد: خداوند متعال زمانی که انسان را در کره زمین آورد، در نخستین دستور سیر و سلوکی که داد، فرمود ای آدم و حوا هدایت من به سراغ شما می آید و هر کس از هدایت من تبعیت کرد و به راهی که نشان می دهم عمل کرد، هیچ حزنی نسبت به آینده و گذشته نخواهد داشت.
 

وی ادامه داد: با توجه به آیه قرآن کریم، اولیای خدا در امنیت و آرامش کامل نسبت به گذشته و آینده هستند و تبعیت از خدا انسان را به مقام ولایت الهی می ساند و پیامبران، اوصیای پیامبران، حامل ولایت الهی هستند و حضرت محمد (ص) در رأس این هرم است.
 

شاگرد آیت الله خوشوقت عنوان کرد: حضرت محمد (ص) اشرف مخلوقات و بزرگترین تجلی الهی است وآیت الله خوشوقت می فرمودند: قدرتی که خداوند متعال برای خلقت پیامبر گذاشت برای چیز دیگری نگذاشت و زمانی که پیامبر به دنیا آمدند، مادر پیامبر فرمودند دیدم نوری از این کودک ساطع شد و سقف را شکافت و تمام خانه ها و کاخ ها را پر کرد و این نور محمدی به دست مبارک امام زمان (عج) جهانی می شود.
 

وی افزود: علمای بزرگوار نیز جلوه ای از این نور هستند و هر کس به اندازه ای که از خدا اطاعت و بندگی داشته باشد و از خدا تبعیت کند از این نور استفاده می کند.
 

حجت الاسلام برکتین در ادامه با اشاره به ویژگی های آیت الله خوشوقت توضیح داد: دعوت به خدا، عمل کردن به دانسته ها و تسلیم در برابر خدا از ویژگی های آیت الله خوشوقت بود، ایشان می فرمودند من در طول عمر خود ذره ای برای خود نقشه نکشیدم چراکه ایشان تسلیم الی الله بودند و اجازه می دادند که خداوند متعال مدیر و مدبر در امورشان باشد و در واقع همه امور خود را به خدا می سپردند.
 

وی عنوان کرد: آیت الله خوشوقت می فرمود من لحظه ای از کتاب و عترت جدا نشدم و همراه اینها حرکت کردم و مراقب بودم انحراف از این مسیر پیدا نکنم و ایشان علاقه بسیار زیادی به اهل بیت (ع) داشتند.
 

شاگرد آیت الله خوشوقت اعلام کرد: آیت الله خوشوقت برای همه رحمت بودند، کوچک و بزرگ و روحانی و غیرروحانی خدمت ایشان می آمدند و سوال می کردند و ایشان نیز با رویی بشاش و مهربان پاسخ سوالات را می دادند و در سخنرانی های خود نیز به اندازه ظرفیت سوال کننده و مخاطب سخنرانی کرده و تفکرات ناب دینی و حساس معرفتی را در قالب ساده برای نوجوانان بیان می کردند.
 

وی تأکید کرد: آیت الله خوشوقت مشاور امینی برای مردم بودند و مردم در موضوعات مختلف نظیر ازدواج، موضوعات اخلاقی و غیره از مشاوره ایشان استفاده می کردند و ایشان نیز به صورت حکیمانه به مردم مشاوره و راه حل های اثرگذار می دادند.
 

حجت الاسلام برکتین گفت: ویژگی دیگر آیت الله خوشوقت این بود که ایشان سراغ مردم می رفت به طوری که به شهرهای قم، قزوین، محلات و غیره سفر می کردند و در کنار مردم بودند.
 

وی با اشاره به توصیه های آیت الله خوشوقت اظهار کرد: ایشان بسیار به رعایت تقوا و ترک گناه تأکید داشتند و تقوا به معنای این است که خدا را حاضر و ناظر بر اعمال خود دانسته و آگاهانه از گناه پرهیز شود و ایشان می فرمودند اگر می خواهید بیماری روحی، بی نشاطی، افسردگی، قساوت قلب و دل مردگی درمان شود، راهش ترک گناه است.
 

شاگرد آیت الله خوشوقت با اشاره به اهمیت معرفت به خدا خاطر نشان کرد: بر اساس فرموده آیت الله خوشوقت اگر خداوند متعال را درست نشناسیم، در پستی و بلندی و شکست ها و پیروزی ها، آدرس را اشتباه می رویم و باید همواره به یاد خدا و تسلیم پروردگار بود.
 

وی یادآور شد: دستور و تأکید دیگر ایشان در خصوص نماز شب بود و می فرمودند کسی که نماز شب می خواند در طول روز تقوا را بیشتر رعایت می کند.
 

حجت الاسلام برکتین تصریح کرد: آیت الله خوشوقت نسبت به رهبری حساسیت و ارادت خاصی داشتند و می فرمودند خداوند متعال به خاطر ایشان بسیاری از بلاها را از مملکت برداشته است و باید در کارها طوری حرکت کنید که دنبال رو رهبری باشید و می فرمودند اطراف ایشان را خالی نکنید و برای وجود ایشان دعا کنید.
 

پایان پیام/

 

 


 

کد خبر 233154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha