مدیریت جنگ نرم اقتصادی دشمن در اولویت کاری مدیران قرار گیرد

کارشناس اقتصادی وزارت اطلاعات گفت: مدیریت جنگ نرم اقتصادی دشمن در اولویت کاری قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، فرزین کارشناس اقتصادی وزارت اطلاعات در نشست جنگ نرم و ضرورت شکل گیری اقتصاد مقاومتی در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: فضای اقتصاد کشور مطلوب نیست در این میان ما باید به عنوان مدیران اجرای کلاه خود را قاضی کنیم و از خود این سوال را بپرسیم که چقدر ما در فشارهای اقتصادی مقصر بودیم و چقدر دشمن در این عمل دخیل بوده است.
 

وی افزود: در ادبیات جنگ دو جنگ ملموس و ناملموس وجود دارد، جنگ نرم یا همان جنگ ناملموس در ابعاد مختلف کاربرد دارد که اکنون انقلاب اسلامی در بعد اقتصادی آن با دشمن دست و پنچه نرم می کند.
 

فرزین ادامه داد: جنگ نرم اقتصادی سبب تغییر در اعتقادات، اندیشه ها، باورها، الگوها، مدل های رفتاری و ساختاری یک نظام اقتصادی می شود.
 

کارشناس اقتصادی وزارت اطلاعات خاطرنشان کرد: جنگ نرم اقتصادی بر چهار لایه اندیشه و نظریه های، ارزش ها و الگوی تولید، ارزش ها و الگوی توزیع و ارزش های الگوی مصرف اثر گذار است.
 

وی افزود: در جنگ نرم سیاست و برنامه های اقتصادی هر کشور ناکارآمد نشان داده می شود که نتیجه آن عدم نارضایتی مردمی را به دنبال دارد.
 

فرزین بیان کرد: کسانی که ادبیات کوتاه آمدن از حقوق و ارزش های اسلامی در برابر دشمنان را در جامعه مطرح می کنند فکر و اندیشه ساده لوحانه خود را به دیگران عرضه می کنند.
 

وی با بیان اینکه افسران جنگ نرم در اقتصاد تولیدکننده گان هستند، افزود: جنگ نرم یعنی ایجاد تردید در دل ها و ذهن های مردم است. در این جنگ دشمن به سراغ سنگرهای معنوی می رود تا آنها را منهدم کند.
 

کارشناس اقتصادی وزارت اطلاعات خاطرنشان کرد: دشمنان در سال 1362 پروژه جنگ نرم ایدئولوژی پیرامون مسائل اقتصادی مطرح کردند. سازمان سیا پروژه جنگ نرم در کنار جنگ تحمیلی اعمال کرد که این یک حرکت آرام و خزنده بود بیشتر برای ضربه زدن بر پیکره نظام استفاده شد آنها از سال 68 پروژه استحاله از درون در کشورمان عملیاتی کردند در این پروژه نیروهای ارزشی انقلاب از جمله روحانیت را مورد هدف قرار دادند در ادامه از سال 1370 تحریم های تسلیحاتی به بهانه کاربردی بودن دوگانه بر ما دیکته کردند از سال 75 به بعد دشمنان پروژه مهار و استحاله قدرت ایران که همان قدرت نرم از طریق اختلاف افکنی بود به کار گرفتند همچنین از سال 78 پروژه نتانیاهو یعنی انفجار از درون در انقلاب از سوی دشمنان مورد استفاده قرار گرفت از سال 87 به بعد استقرار در منطقه خلیج فارس و تحریمهای هوشمند ( بانکی؛ ملی و بیمه ای بر علیه مردم ایران بکار گرفتند. از سال گذشته یکی از افسران سیا جنگ عرضی علیه ایران یعنی اجازه ندادن به ثبات اقتصادی در کشورمان مطرح کرد. وی اعتقاد داشت که با بی ثباتی در پول ایران فروپاشی اقتصاد ایران فراهم می شود.
 

فرزین ادامه داد: نظام سلطه از هیچ توطئه ای برای براندازی انقلاب کوتاهی نکرد و در سال گذشته در آمدهای ایران در کشورهای دنیا بلوکه کرد.
 

وی افزود: کاهش درآمد و افزایش هزینه های ایران، آغاز نارضایتی های نقطه ای با تاکید بر مسائل معیشتی و کارگری، به انفعال کشیدن دستگاه های اجرایی، استفاده از زیر ساخت های جریان فتنه برای گسترش نارضایتی ها و فرا گیر نشان دادن فساد اقتصادی، دامن زدن به اختلاف ها در درون خانواده نظام، بی نتیجه گذاشتن مذاکرات هسته ای از جمله راهبردهای نظام سلطه در جنگ نرم است.
 

این مقام مسئول ادامه داد: تاکتیک های نظام سلطه ایجاد اختلاف در ارکان نظام، مشغول سازی نظام به مسایل ساختگی داخلی، تهی سازی کشور از ذخایر ارزی و طلا و تهی سازی ذخایر غذایی است.
 

این استاد دانشگاه گفت: نا امن جلوه دادن فضای کسب و کار اقتصادی، سیاه نمایی مسائل معیشتی و اقتصادی و عملیات روانی، هجمه سنگین به رهبری و جایگاه ولایت فقیه، دامن زدن به اختلافات درونی خانواده نظام ، القای به بن بست رسیدن نظام، آموزش شبکه سازی اجتماعی از جمله محورهای عملیات روانی نظام سلطه در 11 ماه گذشته بوده است.
 

پایان پیام/

کد خبر 232974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha