به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان حج و زیارت، شب گذشته"7اسفند" در آئین افتتاح مرکز علمی کاربردی حج در اصفهان اظهار داشت: سالانه 800 هزار نفر به سفر عمره، یکصد هزار نفر به سفر حج تمتع، یک میلیون و 200هزار نفر به سفر عتبات عالیات و 400هزار نفر به سوریه مشرف می شوند.
علی محدث با تاکید بر اینکه سازمان حج، سیاسگذاری و برنامه ریزی سفرهای زیارتی را انجام می دهد، تصریح کرد: ما در حال گذر از مرحله سنتی هستیم و تاکنون 30درصد برنامه های حج و کل برنامه های عتبات مکانیزه شده و زائران بدون احتیاج به مراجعه به دفاتر و مراکز، از طریق شبکه اینترنت نام نویسی می کنند.
وی تصریح کرد: از سال گذشته مجوز راه اندازی مراکز علمی کاربردی در شش استان صادر شد و اکنون 196 دانشجو از بین کارگزاران حج در این مراکز مشغول به تحصیل هستند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان حج و زیارت افزود: ثبت نام عمره نیز از سال آینده به صورت کامل اینترنتی خواهد شد.
در ادامه این آئین، رئیس مرکز علمی کاربردی حج افزود: آموزش در ارتقای سطح آگاهی و اطلاعات زائران و کارگزاران برنامه های حج ضروری است.
محمد رضا عباسیان خاطر نشان کرد: تاکنون بیش از 14 هزار و 680 کارگزار حج در دوره های آموزشی ارتقای سطح توانمندی کارگزاری حج به صورت غیر کلاسیک، آموزش دیده اند.
عباسیان ابراز امیدواری کرد: با تصویب سرفصل های آموزشی دوره های ارشد، این دوره در آینده در این مرکز راه اندازی شود.
در ادامه حسن سقائی، مدیر حج و زیارت استان اصفهان نیز گفت: سرمایه گذاری در زمینه آموزش زائران و کارگزاران سودمند است.
گفتنی است، تا پایان سال 90 تعداد 10 مرکز علمی و آموزشی حج و زیارت در سراسر کشور راهاندازی خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما