ایجاد 400 تعاونی در همدان

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تاکید بر مصرف کالاهای ایرانی، از ایجاد 400 تعاونی در راستای ایجاد اشتغال در استان تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، مسعود اقلامی، مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، عصر گذشته ( 8 اسفند) در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان همدان در محل استانداری در تشریح عملکرد این اداره کل گفت: نامگذاری سال 91 به سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی در راستای توسعه همه جانبه اقتصادی است و کار در سال جهاد اقتصادی مصداق تحقق این شعار است که همگان باید در این راستا تلاش مضاعف داشته باشیم.

وی، نامگذاری های سال های اخیر در حوزه اقتصاد را نشان از اهمیت این موضوع در جامعه اسلامی ایران دانست و اضافه کرد: کارگران در این نقش به عناون پیشتازان عرصه اقتصادی مطرح هستند.

وی، تکلیف مسئولان و مردم به ویژه کارگران را در توسعه اقتصادی نظام اسلامی ایران بسیار سنگین اعلام و تصریح کرد: دشمنان با وارونه جلوه دادن اوضاع ایران درصدد ناامیدی در بین مردم ایران اسلامی هستند.

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: کالاهای ایرانی باید به نحوه ای تولید شوند که مورد قبول مردم باشد تا از ورود کالاهای خارجی جلوگیری شود.

اقلامی با بیان اینکه ورود کالاهای خارجی موجب بیکاری بسیاری از افراد این مملکت می شود، اضافه کرد: حفظ استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی جامعه در مقابل تحریم های شدید دشمنان نظام و اسلام کم نظیر و بی نظیر است.

وی با بیان اینکه ابتکار و خلاقیت کارگران نقش ارزنده ای در اقتصاد کشور دارد، تصریح کرد: کارگران در قبل و پس از انقلاب اسلامی ایران در جبهه های اقتصادی همیشه فعال بوده و هستند.

وی با تاکید براینکه کار کارگران ایرانی موجب ارزآوری برای کشور می شود، اظهار داشت: شورای سازش در کارخانجات استان طی دو سال گذشته جهت سازش کارگر و کارفرما تشکیل شده است.

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: حدود 300 شورا در کارخانجات استان فعالیت دارند و هرگونه اختلافی را مور بررسی قرار می دهند.

اقلامی اضافه کرد: بنگاه های زودبازده استان طی سال گذشته یک هزار و 70 میلیارد ریال تسهیلات جهت ایجاد اشتغال به متقاضیان واگذار شده است که این رقم تا پایان سال جاری افزایش نسبت به سال گذشته خواهد داشت.

وی تصریح کرد: مهم ترین رویکرد نظام اسلامی ایران در حال حاضر در راستای کار سالم با مبانی اسلامی برای جوانان جامعه اسلامی است.

وی با بیان اینکه در دین مبین اسلام، کار وکارگر اهمیت ویژه ای دارند، اظهار داشت: درقرآن و روایات و احادیث به مطالب مهمی درخصوص ارزش کار اشاره شده و ذکر آن نشان از توجه اسلام به مساله کار و قشر شریف و زحمتکش کارگر دارد.

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی استان با اشاره به توسعه جامعه بر مبنای عدالت گفت: نظم و عدالت به عنوان یکی از مهم ترین نهاده های پیشرفت جامعه اسلامی است.

اقلامی اضافه کرد: نظام اسلامی ایران بر اساس طراحی افق چشم انداز 1404 از سوی مقام معظم رهبری برای توسعه هرچه بیشتر حرکت می کند.

وی با بیان اینکه همگان باید با شتاب بیشتری در راستای تحقق شعار امسال در جامعه اسلامی به سمت توسعه پایدار و پیشرفت حرکت نماییم، تصریح کرد: برای رسیدن به این هدف بزرگ، ظرفیت های تولید باید در سطح کشور بصورت عادلانه توزیع شوند تا ساختارهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در روند توسعه متحول شوند.

وی، فرهنگ کار و کارآفرینی را برگرفته از آموزه های اسلامی و فرهنگ و سنت ملی ایرانیان دانست و اظهار داشت: در دین اسلام به کار و کوشش تاکید فراوان شده و واژه عمل صالح در کنار واژه ایمان بکار رفته است.

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی استان در ادامه گفت: فعالان عرصه های توسعه کشور باید فعالیت خود در زمینه امور اقتصادی، کار و فعالیت را مصداق جهاد فی سبیل الله بدانند.

اقلامی با بیان اینکه تمامی مشاغل در دین اسلام دارای حرمت و ارزش بالایی هستند، اضافه کرد: کار مشروع و اقتصاد سالم در اسلام مورد تائید می باشد، چراکه فعالیت های کاری موجب توسعه همه جانبه می شود.

وی با اشاره به مصادیق فعالیت اقتصادی در احادیث و روایات، تصریح کرد: دشمن پس از ناکامی در عرصه های مختلف نظامی و روانی، متوسل به حربه تحریم های اقتصادی و برنامه های ضدفرهنگی شده است و این امر دلیل تاکید رهبری بر حمایت از کار و سرمایه ایرانی را تبیین می نماید.

وی با تاکید بر رعایت استاندارد در تولید و فعالیت های کاری اظهار داشت: کیفیت پایین کالاهای تولیدی باعث خدشه دار شدن چهره حکومت اسلامی در داخل و خارج می شود و جوانان کارآمد نظام با تولید کالاهایی مطمئن و سالم، اقتدار این نظام را برهمگان آشکار می سازند.

مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی استان گفت: دین مبین اسلام، کار را یکی از ارکان اصلی متعهدین و متدینین می داند و بیکاری را عامل انحرافات فکری و اخلاقی معرفی می کند.

اقلامی با اشاره به وظیفه ذاتی اداره تعاون مبنی بر تشکیل و تثبیت تعاونی در حوزه‏‏های مختلف افزود: تقویت و ارتقای اتحادیه‏‏ها و اتاق تعاونی موجب رفع مشکلات در بخش تعاون می‏‏شود که در همین راستا امر نظارت بر عهده اتاق تعاونی است.

وی با بیان اینکه این تعداد تعاونی در سال گذشته به 159 مورد می‏‏رسید، تصریح کرد: این تعداد تعاونی تا پایان امسال به بیش از 400 تعاونی در همدان می رسد که ثبت می شوند.



پایان پیام/
 

کد خبر 232791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha