علیرضا صیادی در گفتگو با خبرنگار شبستان در تبریز بر حضور خیرین در امر مدرسه سازی تاکید کرد.
صیادی، بر امانتداری آموزش و پرورش در امر هدایت منابع مالی خیرین به امر مدرسه سازی تاکید کرد و گفت: امانتداری مسئولان آموزش و پرورش از طرف خیران مورد تاکید چندین باره قرار گرفته است و منابع مردمی در جهت اهداف خیرین هزینه شده است.
وی با اشاره به قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در کشور اظهار کرد: در این قانون پیش بینی شده تا چنانچه اشخاص حقیقی و حقوقی در راستای مدرسه سازی و فضاهای آموزشی اقدام کنند به عنوان هزینه های مالیاتی محسوب می شود.
صیادی گفت: برای دستیابی به عدالت آموزشی نیاز به فضاهای آموزشی مطلوب منطبق با استانداردهای آموزش و پرورش است تا همه دانش آموزان از فضای کافی برای ادامه تحصیل برخوردار باشند.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان تبریز یادآور شد: در حال حاضر اکثر مدارس در تبریز دو شیفته هستند و سیاست مسئولان آموزش و پرورش بر این مسئله استوار شده است که مدارس تک نوبته باشند.
وی ادامه داد: برگزاری مدارس قرآنی نیز در مدارس مورد توجه قرار گرفته که با توجه به دو نوبته بودن اکثر مدارس در تبریز عملا کیفیت این مدارس پایین می آید.
صیادی گفت: نیاز به فضاهای آموزشی در تبریز تداوم دارد و در مرکز شهر تبریز و روستاهای اطراف تبریز وضعیت دو شیفته بودن مدارس و تراکم بالای دانش آموز وجود دارد.
دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان تبریز با تقدیر از عملکرد نوسازی مدارس اظهار کرد: مسئولان این اداره کل در رعایت عدالت برای مدرسه سازی میان نواحی آموزش و پرورش تبریز تلاش زیادی داشته و عملکرد مورد تقدیری دارند.
پایان پیام/
نظر شما