به گزارش خبرگزاری شبستان،علی اصغر رمزی با تاکید براینکه در ماه های اخیر 48 فقره مجوز صادرات با تناژ 773 هزار و 200 تن برای واحدهای تولیدی فعال دراین حوزه صادر شده است، افزود: تمامی درخواست های متقاضیان بررسی و مجوزها نیز صادر گردیده است.
وی در واکنش به برخی اظهارات مبنی براینکه برخی محصولات پتروشیمی به دلیل عدم صادرات در انبارها مانده است، گفت: وقتی کالایی در بورس کالا عرضه می شود قاعدتا نباید با انباشت کالا مواجه شویم اما با این وجود گروه های بازرسی را به واحدهای پتروشیمی اعزام کرده ایم.
رمزی تاکید کرد: درحال حاضر محدودیت خاصی براساس ضوابط برای صادرات محصولات پتروشیمی اعمال نمی شود و با صادرات مازاد بر نیاز داخل موافقت می گردد.
وی افزود: اگر برخی واحدهای تولیدی پتروشیمی بابت مجوز صادرات با مشکلی مواجه هستند در صورت پاسخگویی به واحدهای تولیدی، قطعا کارگروه تخصصی مجوز صادرات را خواهد داد اما تاکنون چنین درخواستی دریافت نشده است.
رمزی افزود: از حدود سه ماه پیش کارگروه تنظیم بازار کمیته فرعی تنظیم بازار محصولات پتروشیمی مرکب از شرکت صنایع پتروشیمی، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ،وزارت صنعت، معدن و تجارت، انجمن تولید کنندگان مواد پتروشیمی، اتحادیه سراسیری لاستیک سازان و بورس کالا تشکیل شده است.
وی ادامه داد: کمیته تخصصی محصولات پتروشیمی تمامی موضوعات مربوط به محصولات پتروشیمی را بررسی و طی چند ماه اخیر که ساماندهی و تنظیم بازار این نوع محصولات شکل گرفت، 48 فقره مجوز صادرات محصولات پتروشیمی صادر شد.
مسئول کمیته تخصصی تنظیم محصولات پتروشیمی افزود: حجم مجوزهای صادره 773 هزار و 200 تن بوده و تاکنونی به درخواست های مواد پتروشیمی مطرح پاسخ داده شده است.
رمزی تصریح کرد: زمانی که می خواهیم موضوعی را بررسی کنیم باید به صورت واقعی و ارقام حقیقی باشد.
وی با اشاره براینکه یکی از معیارها در محصولات پتروشیمی ، براساس مصوبه دولت این است که تمام محصولات باید در بورس کالا عرضه شود، گفت: با عرضه بخش عمده آن خریداری می شود،بنابراین بعید است که محصولی به فروش نرسد.
پایان پیام/
نظر شما