ترویج فرهنگ حجاب از طریق جشنواره‌های مد و لباس

برگزاری جشنواره مد و لباس فجر در دو سال اخیر از نقاط عطف حرکت فرهنگی در مواجهه با فرهنگ پوشش غرب است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌ریزی و اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار شبستان، در راستای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب، برگزاری نمایشگاه‌های عرضه لباس با محوریت سبک ایرانی و اسلامی از سوی ارگان‌ها و نهادهای اجرایی مختلف در طول سال برگزار می‌شود. این هفته دومین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر تهران و برخی از استان‌ها برگزار می‌شود.

کلانتری، رییس کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آثار ارسالی به این جشنواره گفت: به اذعان داوران شاهد درخواست مانتوهای بلند و غیرجذب با استفاده از المان‌های اسلامی و ایرانی از سوی توزیع‌کنندگان پوشاک هستیم.

وی با اشاره به اینکه بیشترین درخواست‌ها در جامعه بوده، افزود: برگزاری نمایشگاه و جشنواره‌های عفاف و حجاب در سبک زندگی اسلامی ایرانی مؤثر بوده و توسعه این نمایشگاه‌ها در سطح استان‌های کشور یکی از رویکردهای وزارت ارشاد در امر توسعه فرهنگ حجاب است.

رییس کارگروه مد و لباس با اشاره به ارایه مقالات علمی با محوریت عفاف و حجاب سعی کردیم در دومین جشنواره بین‌المللی فجر مقالات علمی به چاپ رسیده و ارایه شود. همچنین اجرای کارگاه‌های آموزشی، مطرح‌کردن بحث‌های علمی و نظری در بخش مجلات در راستای توسعه فرهنگ عفاف و حجاب از دیگر برنامه‌های این وزارت در این نمایشگاه‌ها است.

لاله افتخاری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در این‌باره گفت: مجلس قانون مد و لباس با محوریت سبک زندگی اسلامی ایرانی را مصوب کرده و در جهت این مصوبه برگزاری نمایشگاه‌های فصلی، دایمی، ملی و بین‌المللی، تشکیل کارگروه ساماندهی مد و لباس در واگذاری وظایف به دستگاه‌های مختلف در راستای فرهنگ عفاف و حجاب در دستور کار قرار گرفت.

رییس کمیسیون زنان مجلس با اشاره به افتتاح نمایشگاه‌های مد و لباس گفت: شاهد حضور طراحان و تولیدکنندگان پوشاک با هدف تولید و عرضه لباس‌های اسلامی هستیم اما تأخیر در برگزاری نمایشگاه‌های عفاف و حجاب در کشور دلیل کمرنگ‌بودن مدل‌های ارایه‌شده این نمایشگاه‌ها در بازار است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در قالب ارایه مدل‌های لباس منطبق بر فرهنگ اسلامی نیازمند کار جهادی در وزارت ارشاد و همکاری سایر وزارتخانه‌ها برای حمایت از تولیدکنندگان پوشاک اسلامی است.

علاءالدینی، مسئول کمیته علمی جهاد دانشگاهی با اشاره به تأثیرگذاری نمایشگاه‌های عفاف و حجاب در پوشش مردم گفت: شاهد بازخورد انواع مدل‌ها و طرح‌های عفاف و حجاب روی پوشش بانوان هستیم اما این تأثیرگذاری درازمدت است.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه‌ها طراحان برگزیده به تولیدکنندگان معرفی می‌شوند و حمایت از تولیدکنندگان پوشاک اسلامی مورد توجه قرار می‌گیرد.

پایان پیام/

 

کد خبر 232671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha