توسعه کیفی مطبوعات با تقویت بخش خصوصی محقق می شود

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ با اشاره به ضرورت تقویت بخش خصوصی مطبوعات کشور گفت: با تکثر نشریات و ویژه نامه های رنگارنگ در مؤسسات غیر خصوصی که عرصه را بر بخش خصوصی تنگ می کند، موافق نیستم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدجعفر محمدزاده، معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درچهارمین جشنواره مطبوعات منطقه ای خلیج فارس که با حضور مطبوعات استانهای بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد برپا شده بود، در جمع اصحاب مطبوعات این استانها گفت: رونق مطبوعات محلی در گرو توسعة زیرساخت های فرهنگی است که یکی از مهمترین آنها چاپخانة نشریات است. برای راه اندازی و توسعة چاپخانه نشریات، باید به تعاونی های چاپ بیندیشیم که در وهلة اول از سوی چاپخانه داران و سپس با همت مدیران مسؤول نشریات قابل شکل گیری است.

 

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضرورت تقویت بخش خصوصی مطبوعات کشور گفت: با تکثر نشریات و ویژه نامه های رنگارنگ در مؤسسات غیر خصوصی که عرصه را بر بخش خصوصی تنگ می کند، موافق نیستیم و اعتقاد نداریم که برخی مؤسسات با افزون طلبی در انتشار نشریات، مخاطبان بخش خصوصی را از آنها بگیرند زیرا توسعه کیفی مطبوعات کشور در گرو تقویت بخش خصوصی است.

 

وی همچنین با اشاره به ضرورت تعریف و طبقه بندی شغل خبرنگاری و سایر مشاغل مطبوعاتی تصریح کرد: حمایت از خبرنگار و حل مشکلات معیشتی این حرفة شریف، مستلزم تضمین استقلال و هویت خبرنگاران است و به همین دلیل باید شاخصه های شغل خبرنگاری تعریف و تراز این شغل ارتقاء یابد به طوری که عنوان خبرنگار بر اساس تجارب، دانش و توانمندی حرفه ای به افراد اعطا شود.

 

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دربارة خانه های مطبوعات و رویکرد آنها تصریح کرد: خانه، همان طور که از نام آن بر می آید، باید محلی برای امنیت، آرامش و رشد مطبوعات باشد، بنابراین از چنین خانه ای که باری از دوش مطبوعات بردارد، حمایت خواهیم کرد در غیر این صورت با خانه مطبوعاتی که به اسم مطبوعات محل فعالیتهای حزبی و ایجاد شکاف و اختلاف بین اصحاب مطبوعات باشد مخالفیم.

 

محمدزاده با تأکید بر ضرورت پرداخت کف عادلانة یارانه به همة مطبوعات کشور افزود: یارانة مطبوعات باید بر مبنای شاخص های کمی و کیفی معین محاسبه شود به طوری که 70 درصد آن به شاخص های کمی و 30 درصد به ویژگیهای کیفی نشریات تعلق بگیرد و نتیجة آن در ارتقاء کیفیت و افزایش مطلوبیت صفحات نشریات دیده شود.

 

معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزایش رونق نمایشگاه مطبوعات کشور و همین طور نمایشگاه های استانی را در گرو تجدید ساختار و تنوع بخشی به آنها توصیف کرد و گفت: نمایشگاه ها باید، محل عرضه و نمایش توانمندی های واقعی روزنامه نگاری کشور، در قالبهای جذاب باشند؛ به طوری که در غرفه های آن بتوان درونمایة اصلی نشریات را مشاهده کرد.

پایان پیام/
 


 

کد خبر 23260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha