برگزاری دوره آموزشی چگونگی مواجه با جنگ نرم در مازندران

مسئول کانون های مساجد مازندران، از برگزاری دوره آموزشی چگونگی مواجه با جنگ نرم در این استان به مناسبت 18 اسفند، سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد خبر داد.

محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، امروز(8 اسفند) به خبرنگار شبستان گفت: امروز اولویت اصلی کشور، مقابله با جنگ نرم است که هدف آن ایجاد تردید، اختلاف و بدبینی میان آحاد مردم است و مهم ترین راه های مقابله با این تهاجم، حفظ و تقویت بصیرت، روحیه بسیجی، امید کامل به آینده و مراقبت جدی در تشخیص هاست.

 

وی ادامه داد: تاکید مقام معظم رهبری در دیدارهای خود با اقشار مختلف مردم در سال جاری مبنی بر مبارزه جدی با جنگ نرم دشمنان، بیانگر وظیفه جدی نهادهای فرهنگی به ویژه بسیج و مساجد به عنوان دو بال فرهنگی و مردمی نظام است.

 

فوقی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در خصوص جنگ نرم فرمودند که با توجه به شکست استکبار در مواجهه سخت با نظام اسلامی در دهه اول انقلاب، اکنون دشمن، جنگ نرم را در دستور کار قرار داده و امروز اولویت اصلی آن مقابله با جنگ نرم است.

 

وی ادامه داد: دشمن در جنگ نرم تلاش دارد تا با استفاده از ابزارهای فرهنگی و ارتباطاتی پیشرفته و با شایعه، دروغ پراکنی و استفاده از برخی بهانه ها، میان آحاد مردم تردید، بدبینی و اختلاف ایجاد کند.

 

این مسئول فرهنگی بیان کرد: با توجه به آنچه از بیانات مقام معظم رهبری برداشت می شود، مشخص است که برای مقابله با جنگ نرم لازم است افراد جامعه به سلاح بصیرت دینی برای تشخیص سره از ناسره مسلح شده و اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد با آشنایی از شیوه های جنگ نرم و عملیات روانی توان مقابله با عملیات روانی دشمن را به دست آورند و این همان چیزی است که کانون های فرهنگی و هنری مساجد در دوره های آموزشی مقابله با جنگ نرم دنبال می کند.

 

وی، بررسی و شناسایی محورهای تهدید دشمن در حوزه عملیات روانی و جنگ نرم، آشنایی با مهم ترین شیوه های جنگ نرم دشمنان، شناسایی راهکارهای مقابله با جنگ نرم، افزایش سواد رسانه ای اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد با هدف واکسینه کردن آنها در برابر پیام رسانه های غربی و آموزش اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور به عنوان افسران جنگ نرم را از اهداف برگزاری دوره آموزشی چگونگی مواجه با جنگ نرم اعلام کرد.

 

فوقی، ایجاد زمینه های افزایش بصیرت عمومی در خصوص شیوه های نوین استکبار جهانی از طریق انتقال آموخته های شرکت کنندگان به سایر اقشار مردم، نقد و بررسی برخی ابزارهای دشمن در جنگ نرم به ویژه در فضای سایبر و شبکه های ماهواره ای، استفاده از شرکت کنندگان در این دوره آموزشی به عنوان مدیران گروه های گفت و گوی شبکه اجتماعی مساجد و تشکیل اتاق فکر از میان شرکت کنندگان جهت ایجاد سامانه پیشنهاد سازی برای مشاوره با مسئولان ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد جهت اجرای طرح های بنیادی در حوزه جنگ نرم را از اهداف دیگر این دوره آموزشی بیان کرد.

 

مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران یادآور شد: همایش چگونگی مواجه با جنگ نرم، 19 اسفند ویژه ائمه جماعات، مدیران مسئول و اعضای کانون های مساجد به مناسبت 18 اسفند، هجدهمین سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در کانون فرهنگی و هنری امام علی (ع) ساری برگزار می شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 23237

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha