به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، حجت الاسلام سید محمد شریف حسینی کوهستانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد در کارگاه آموزشی فنون و مهارت های تبلیغی با تاکید بر اهمیت حضور روحانیان به عنوان مبلغان دین در مدارس، اظهار داشت: مبلغان باید از مهارت های خاص و ویژه ای برخوردار باشند زیرا گروه مخاطبان آنها علاوه بر برخورداری از ویژگی های خاص فکری و سنی، گروهی حائز اهمیت هستند.
وی با بیان اینکه این کارگاه آموزشی نیز با توجه به ضرورت آشنایی مبلغان با روش های برقرار ارتباط برگزار شده است، افزود: نحوه برقراری ارتباط با گروه مخاطب در مدارس، اولین و مهمترین لازمه تبلیغ دین در این مراکز است.
حسینی کوهستانی با تاکید بر اینکه برای طرح مسائل دینی و تبلیغی، ارتباط حرف اول را می زند، بیان کرد: دین اسلام نیز بر نحوه برقراری ارتباط بین انسانها با یکدیگر تاکید دارد و "سلام" را کلیدواژه برقراری آن مطرح کرده است.
وی با بیان اینکه این کلمه می توان به عمق وجود مخاطب وارد شد، افزود: واژه سلام از تسلیم گرفته شده و به همین دلیل است که این واژه اثری خوب و خوشایند بر روی مخاطب دارد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همچنین با بیان اینکه یکی از مشکلات جامعه روحانیت، سخنانی است که معاندان و مخالفان اسلام و انقلاب علیه این قشر مطرح کردهاند، افزود: دانش آموزان نیز از اقشاری هستند که این سخنان را به وفور شنیده اند به همین دلیل ممکن است برقراری ارتباط با این قشر کمی دشوارتر باشد.
وی اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم آموزه های دینی را به این قشر منتقل کنیم، شرح صدر و سعه صدر اصلی ترین ویژگی هایی است که مبلغان دینی باید از آن برخوردار باشند.
حسینی کوهستانی با بیان اینکه شهید مطهری الگویی بزرگ در این زمینه است، عنوان کرد: رمز موفقیت شهید مطهری در سخنرانی ها و نوشته ها و بیاناتشان، مجاب کردن مخاطبان از طریق منطقی و عقلانی بود.
وی با بیان اینکه شهید مطهری اخلاص و تقوا را به جای خود به کار می گرفت، بیان کرد: شخص معاند یا شخصی که تحت تاثیر معاند قرار گرفته، ابتدا حدیث نمی پذیرد بنابراین شهید مطهری از راه مباحث منطقی و عقلانی با او وارد سخن می شد و پس از آنکه مطلب توسط مخاطب مورد پذیرش قرار گرفت، آنگاه به بیان حدیث می پرداخت و برای سخنان خود سندی از اسلام به میان می آورد.
حسینی کوهستانی با اشاره به سخنی از شهید مطهری در کتاب آزادی معنوی در مورد رشد و اعتلای یک انسان اظهار داشت: انسان برای رشد خود به امنیت، تربیت و آزادی نیاز دارد.
وی همچنین بر توجه ویژه مبلغان و ائمه جماعات مدارس به مقتضیات زمان در طرح مسائل و مطالب تاکید کرد.
گفتنی است، این کارگاه آموزشی برای ائمه جماعات مدارس شهرستان یزد در مرکز تحقیقات آموزش و پرورش یزد برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما