آداب مهارت های درست زندگی کردن را باید به دانش آموزان آموخت

معاون دفتر مراقبت از آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: باید آداب مهارت های درست زندگی کردن از جمله توانایی مدیریت، خلاقیت، کنترل هیجان و عواطف را به دانش آموزان بیاموزیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، نادر منصورکیایی، معاون دفتر مراقبت از آسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش امروز (7 اسفند) در جشنواره "نوجوان سالم" که در محل تالار حافظ  بجنورد برگزار شد، با بیان اینکه در آموزه های دینی به نحوه سالم زندگی کردن بسیار تاکید شده است، اظهار کرد: در منابع دینی و اسلامی به نکات و ظرایف شیوه زندگی پاک وسالم بسیار پرداخته شده است. 
  

وی بر یادگیری شیوه درست زندگی کردن و بکارگیری آن تاکید کرد و افزود: باید آداب مهارت های درست زندگی کردن از جمله توانایی مدیریت، خلاقیت، کنترل هیجان و عواطف را بیاموزیم.
 

وی با اشاره به اینکه تنها تلاش آموزش و پرورش برای ترویج شیوه زندگی پاک و سالم موثر نخواهد بود؛ لازمه  انجام درست این امر را در گرو همکاری والدین و خانواده ها دانست.
 

وی به شرکت یک میلیون نفر از اولیای دانش آموزان در کلاس های اصلاح سبک زندگی سال گذشته نیز اشاره کرد و اظهار داشت: بایستی معلمان، کارکنان و نیروهای مدارس چگونگی ارتباط با دانش موزان را بیاموزند و ارتباط سازنده ای با دانش آموزان برقرار کنند.
 

وی یادآور شد: طی سال تحصیلی گذشته تعداد 100 هزار نفر از نیروهای مدارس زیر پوشش برنامه های آموزشی قرار گرفتند که این میزان در سال جاری افزایش یافته است.

 

وی با اشاره به اجرای فعالیت های فرهنگی و اطلاع رسانی در خصوص مقابله با آسیب های اجتماعی در مدارس، متذکر شد: طی سال گذشته 450 هزار نسخه نشریات پیشگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس توزیع شده که این میزان در سال جاری  به 960 هزار نسخه رسید.

 

منصورکیایی، از دخانیات به عنوان دروازه آسیب های اجتماعی بزرگ تر یاد کرد و گفت: متأسفانه نوجوانان گمان می کنند که با استفاده از قلیان آن هم با طعم میوه خطری آنان را تهدید نمی کند در صورتی که علاوه بر ضررهای استفاده از قلیان، زمینه گرایش به سایر رفتارهای پرخطر نیز ایجاد می شود.
 

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته سه هزار دانش آموز در جشنواره نوجوان سالم شرکت کردند که در سال تحصیلی امسال بیش از این شرکت می  کنند، تصریح کرد: مسابقات کشوری این جشنواره نیز در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می شود.
 

محمد وحیدی، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در این جشنواره بر ارتقای شاخص های اجتماعی و پیشگری از آسیب ها تاکید کرد و اظهار داشت: اگر امروز با برخی از آسیب های اجتماعی در بین نوجوانان مواجه هستیم باید ببینیم در خروجی آموزش و پرورش در این خصوص چه اتفاقی افتاده است.
 

وی متذکر شد: مقابله با آسیب های اجتماعی همکاری تمامی دستگاه هایی که در حوزه اجتماعی فعالیت دارند را می طلبد چرا که متاسفانه هم اکنون دشمنان تلاش می کنند تا نوجوانان را با آسیب های اجتماعی درگیر کنند و لازم است دانش آموزان هوشیار باشند و دچار غفلت نشوند.
 

لازم به ذکر است، جشنواره نوجوان سالم ویژه دانش آموزان دوره متوسطه در زمینه های مقاله، عکس و فیلم کوتاه است که در پایان نیز به 25 دانش آموز پسر و دختر برتر لوح تقدیر و جوایزی اهدا شد.
 

پایان پیام/

کد خبر 232099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha