«برهان» جوانان را با مراجع دینی آشتی می دهد

تهیه کننده سریال برهان، هدف از ساخت این سریال را رفع شبهات دینی جوانان در جامعه بیان کرد و گفت: برهان قصد دارد به پرسش های بی جواب اذهان مردم به خصوص جوانان پاسخ دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست سریال قرآنی برهان امروز با حضور علیرضا محمدی تهیه کننده و کارگردان این سریال و جمعی از خبرنگاران برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست محمدی هدف از ساخت این سریال را رفع شبهات دینی جوانان در جامعه بیان کرد و گفت: مدتی است در پی افزایش هجمه های فرهنگی به کشورمان القای شبهات دینی به جامعه اوج گرفت و این شبهات باورهای اعتقادی و دینی ما را مورد حمله قرار داده اند مخصوصاً ما شاهدیم که این اتفاقات در فضاهای دانشگاهی پیرامون مسائل دینی بسیار می افتد که دلیل ان پایین بودن سطح دانش دینی در جامعه است. سریال برهان قصد دارد نکات بلاجواب ذهنهای مردم را پاسخ دهد.

 

وی افزود: البته برنامه های پاسخ به سوالات پیش از این هم در رسانه ملی وجود داشته اما این برنامه رویکردی متفاوتی از نظر محتوا و ساختار دارد و این برنامه با مشاوره نهادهای پاسخگو به شبهه که در قم مستقر هستند تهیه شده است.

 

محمدی در ادامه با نام بردن از این مراکز گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها مرکز ملی پاسخگویی به شبهات موسسه رواق حکمت و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مهمترین و قدرتمندترین نهادهای رسمی پاسخ به شبهات در کشور ما هستند که به نوعی نقش هیئت علمی سریال برهان را بازی می کند.

 

رییس سازمان صداوسیما نیز پیگیری خاصی در زمینه ساخت این سریال دارد تا جای خالی این برنامه در رسانه ملی پر شود.

 

وی در مورد دلیل تولید این سریال در شبکه قرآن گفت: رویکرد تخصصی شبکه های سیما در چند سال اخیر باعث شده این سریال با توجه به مضمون ان در شبکه قرآن تولید شود البته قرار است بخش های برتر و منتخب ان از شبکه اول سیما و شبکه های جهانی جام جم نیز در طول تعطیلات سال نو پخش شود.

 

کمک نهادهای پاسخگو به شبهات باعث شد بتوانیم سوالهای خوبی برای این برنامه طراحی کنیم.

 

محمدی در ادامه در مورد ساختار این سریال گفت: در این سریال دو گروه دانشجوی خانم و آقا وجود دارد که هرکدام بین 8 تا 10 نفر عضو دارد و فضای اکثر قسمت های سریال هم در محیط آموزشی دانشگاه می گذرد البته برای ما راحت بود که با استفاده از دانشجوهای الهیات بخش عمده پاسخگویی به سوالات را در همین بخش انجام دهیم اما تصمیم گرفتیم از جوانانی با گرایش های مختلف استفاده کنیم تا به خوبی اذهان عمومی را نمایندگی کند.

 

وی افزود: پس از طرح سوالات در بخش نمایشی اول هر قسمت بحث و گفتگویی بین دانشجویان انجام می شود و بعضی از سوالات با توجه به دانش دینی که هر کدام از ما داریم توسط خود دانشجویان پاسخگویی می شود.

 

در ادامه دانشجویان سوار یک ون می شوند که در این ون جمع بندی سوالات بی پاسخ انها انجام می شود تا در بخش سوم برنامه انها برای گرفتن پاسخهای خود به محضر یک استاد بروند.

 

محمدی تصریح کرد: بخش حضور در محضر استاد برای افزایش روحیه مطالعه و توجه دانشجویان به لزوم مراجعه به یک فرد بااطلاع در برنامه گنجانده شده ضمن اینکه قصد داشتیم اهمیت مقام روحانیت و مرجعیت را در این بخش از برنامه نشان دهیم در بخش سوم استادی که دانشجویان به او مراجعه می کنند تمام پاسخ ها را در مورد مساله مورد بحث بیان می کند و با رفع شبهه موردنظر این بخش از برنامه به پایان می رسد او همچنین درباره محورهای مطرح شده دراین برنامه گفت: راز و فواید دین گرایی، تقلید و شبهات ان دلایل عدم مرجعیت بانوان علت سخت گیرانه بودن احکام جزایی اسلام، زیارت و توسل در تشیع، فلسفه حجاب و چرایی ان، حدود اسلامی، عرفان های نوپدید، نقد سکولاریسم، اعجاز قرآن و مزایای شیعه نسبت به سایر فرق اسلامی از جمله مباحث مطرح شده در سریال برهان است که قرار است نوروز امسال از شبکه قرآن و سایر شبکه های سیما پخش شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 231635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha