به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام مهدی صفرزاده، معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور، امروز ( 6 اسفند) در نخستین جلسه ستاد برگزاری جشن نیکوکاری که با حضور دستگاههای عضو در اداره کل کمیته امداد در سنندج برگزار شد، گفت: دستگیری از نیازمندان و تلاش در راستای رفع مشکلات محرومین جامعه از دستورات دین اسلام و وظیفهای عمومی است.
وی ادامه داد: قشر محروم جامعه در شرایط کنونی بیش از همه در معرض آسیب بوده و تلاش در راستای رفع نیازها و مشکلات آنان باید اولویت همه دستگاهها و مدیران قرار گیرد.
معاون فرهنگی مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور افزود: سنت حسنه کمک به نیازمندان در جامعه اسلامی ایران به ویژه بعد از پیروزی انقلاب در قالبها و اشکل مختلف خود را نشان داده و برگزاری جشن عاطفهها و جشن نیکوکاری مصداق همین ادعا است.
حجت الاسلام صفرزاده، استفاده بیش از پیش از ظرفیت مساجد را در برگزاری هرچه باشکوهتر این جشن خواستار شد و گفت: استان از تمام مساجدی که نماز جمعه در آنها برپاست میتواند ظرفیت خوبی برای جذب بیش از پیش کمکهای مردمی در جشن نیکوکاری امسال باشد.
این مقام مسئول با اشاره به تشکیل شوراهای زکات در مساجد شهرستانهای استان تاثیر آن در توسعه و تقویت فرهنگ زکات گفت: تشکیل شوراهای نیکوکاری نیز با حضور امامان جماعت، هیئت امنا و روحانیون در مساجد سطح استان میتواند نقش بسزایی در شناسایی محرومین و نیازمندان و همچنین تشویق و ترغیب خیرین و نیکوکاران به رفع مشکلات نیازمندان در محلات داشته باشد.
وی از مساجد سطح بازار نیز به عنوان بهترین ظرفیت در راستای مشارکت بازاریان در این جشن ملی نام برد و گفت: ایجاد پایگاههای جشن نیکوکاری در مساجد سطح بازار میتواند ظرفیت مناسبی برای تشویق و ترغیب قشر بازاری به شرکت در این جشن ملی باشد.
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان نیز در ادامه این جلسه گفت: کمیته امداد امام خمینی(ره) با حمایت و توانمندسازی نیازمندان و محرومین جامعه نقش بسزایی در ریشهکن کردن فقر و محرومیت در این استان داشته است.
سهیلا نصر صادقی، با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از مردم جامعه اطلاع کافی از خدمات این نهاد ندارند، گفت: تشریح عملکرد کمیته امداد در حوزههای مختلف به ویژه در بحث نحوه هزینهکرد کمکهای مردمی میتواند تاثیر بسزایی در توسعه مشارکت مردم در برنامههای مختلف این نهاد باشد.
وی خاطرنشان کرد: به برکت خدمات این نهاد مقدس امروزه بسیاری از نیازمندان جامعه در دورترین نقاط کشور با ایجاد اشتغال به توانمندی و خودکفایی رسیدهاند.
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان، اقدامات کمیته امداد در بحث حمایت از زنان سرپرستخانوار و ارائه مشاوره به منظور استحکام بنیان خانوادهها را نیز قابل تقدیر دانست و افزود: اطلاعرسانی اینگونه اقدامات به ویژه شفافسازی در زمینه نحوه هزینهکرد کمکهای مردمی باید در اولویت برنامههای این نهاد قرار گیرد.
نصرصادقی ضمن اعلام آمادگی ادارهکل امور بانوان استانداری به منظور مشارکت در جشن نیکوکاری اظهار کرد: امور بانوان استانداری با داشتن 70 نماینده فعال در سطح استان و مشاورین بانوان فرمانداران شهرستانهای استان در راستای برگزاری این جشن ملی در حد توان مشارکت و تلاش خواهد کرد.
پایان پیام/
نظر شما