مسئول مؤسسه قرآنی جامعة الحفاظ در حاشیه برگزاری دوره تربیت مربی حفظ قرآن کریم که از (2اسفند)به مدت یک هفته آغاز شده است، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان، استقبال از این دوره را بسیار چشمگیر خواند و افزود: این دوره 72 ساعته است که در آن 5 سرفصل به صورت حضوری و 2 سرفصل غیرحضوری آموزش داده می شود.
مصطفی نیک ورز ادامه داد: روش تدریس حفظ قرآن کریم، آشنایی با برنامه های قرآنی آموزش و پرورش، تجوید کاربردی قرآن و فنون معلمی از سرفصل های حضوری این دوره آموزشی و کاربرد روانشناسی در حفظ قرآن و احکام و آداب تلاوت قرآن هم جزو سرفصل های غیرحضوری است.
وی با بیان اینکه در پایان دوره به مربیان واجد شرایط گواهینامه ملی از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا می شود، افزود: مربیان قبل از شرکت در این دوره در آزمون ورودی شرکت کرده و باید علاوه بر حداقل حفظ 10 جزء از قرآن کریم، دوره ترجمه و مفاهیم را نیز گذرانده باشند.
مسئول مؤسسه قرآنی جامعة الحفاظ با بیان اینکه این مؤسسه در طول سه سال فعالیت خود 55 حافظ کل قرآن کریم را در قالب "طرح مشکات" به جامعه قرآنی کشور تحویل داده است، گفت: جامعة الحفاظ به عنوان نخستین مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم در سطح استان فعالیت دارد.
وی افزود: مؤسسه، برگزاری دوره سه ساله حفظ کل قرآن کریم با عنوان "مشکات" را دنبال می کند که در کنار آن یک سری دروس علوم قرآنی نیز به حفاظ آموزش داده می شود که در نهایت با برگزاری آزمونی جامع و در صورت کسب حد نصاب قبولی و شرکت در آزمون شفاهی، افراد موفق به دریافت لیسانس علوم قرآنی از وزارت علوم می شوند.
نیک ورز با بیان اینکه در نخستین مرحله این آزمون 40 نفر از حفاظ کرمانی شرکت کردند؛ گفت: پس از طی همه مراحل در نهایت 12 نفر از حفاظ کرمانی موفق به دریافت لیسانس علوم قرآنی وزارت علوم شدند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون 200 قرآن آموز در این مؤسسه به امر مقدس حفظ قرآن کریم مشغول هستند، گفت: با توجه به نبود نمایندگی مؤسه در شهرستان ها و ضرورت وجود آن تنها در مرکز استان به جهت تمرکز هر چه بهتر برنامه ها، از سال آینده خوابگاه مؤسسه برای متقاضیان شهرستانی دایر می شود تا در دوره های شبانه روزی حفظ قرآن کریم شرکت کنند.
مسئول مؤسسه قرآنی جامعة الحفاظ افزود: در دوره تربیت مربی که در حال حاضر در حال برگزاری است از استاد هاشم سلطانی نژاد که دارای مدرک درجه یک استادی قرآن کریم است و نیز از بانوان کارشناس این امر همچون افشولند، مهدیه ایرانمنش، رحیمه تیکدری و نجمه چناریان استفاده می شود.
پایان پیام/
نظر شما