به گزارش خبرنگار شبستان، آیتالله جعفر سبحانی، در قالب فیلمی ویدوئی پیام خود را به نشست "بیدارگر بصیر" ویژه نخستین سالگرد ارتحال علی ابوالحسنی(منذر) که عصر امروز در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد، ارائه کرد.
آیت الله سبحانی طی پیامی به همایش "بیدارگر بصیر"، ویژه نخستین سالگرد درگذشت مرحوم علی ابوالحسنی اظهار کرد: قرآن مجید به قلم اهمیت میدهد ارزش قلم آن اندازه بالاست که خداوند به قلم سوگند میخورد. قلم به ماهو قلم کافی نیست باید محتوا داشته باشد.
وی ادامه داد: در حدیث نبوی آمده است که سه چیز حجابها را پاره میکند یکی صدای خامه دانشمندان است.
آیت الله سبحانی تصریح کرد: منذر صاحب قلم رسایی بود، دارای محتوای اسلامی بود در طول زندگی که با هم معاشرت داشتیم اشکالات و خلائی که در جامعه وجود داشت در پی رفع این اشکالات بود.
این مجتهد شیعی ادامه داد: قضیه مشروطیت هنوز برای عده ای جا نیفتاده است که حق و باطل چیست چرا بزرگان دینی در ابتدا با مشروطه همراه شدند؟ بعد سکوت کردند و منذر در پی این بود که ریشه مشروطیت و مشکلات مشروطیت چه بود و به آن سؤالات پاسخ داد.
وی با بیان اینکه خیلیها میخواهند فردوسی را از شیعه و مسلمان بودن دور کنند و از نظر علمی مصادره به مطلوب کنند، عنوان کرد: اما منذر سعی کرد این شبهه را برطرف کند.
آیت الله سبحانی ابراز کرد: برخی ها خواستند مناسک آیینی ما را گمرنگ کنند و نسبت به سیاه پوشی در عزای اهل بیت شبهه ایجاد کردند که منذر کتاب خوبی در رد این شبهات نوشته است.
وی تاکید کرد: فن منذر در حوزه درجه یک بود و منذر توانست رجال نیک و بد را مشخص کند و ویژگی او غیرت بر تشیع و اسلام بود.
این مرجع عالم تشیع عنوان کرد: منذر آدم متواضع و باصطلاح افلاکی و خاکی بود هیچ ادعایی در زندگی نداشت، بین تقوا و تواضع و علم جمع حاصل کرده بود.
آیت الله سبحانی خاطرنشان کرد: یادداشت منتشر نشدهای از منذر که نزدیک به 10 سال در مؤسسه ما کار می کرد باقی مانده است و امیدوارم هم فکران او بتوانند یادداشت های او را منتشر کنند و من از کسانی که این نکوداشت را برگزار کردند تشکر میکنم.
پایان پیام/
نظر شما