به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، احمد اسماعیلی، مدیرکل بنیاد شهید گیلان امروز(2 اسفند) در جلسه شورای مشورتی ایثارگران با استاندار، با بیان اینکه خانواده شهدا و ایثارگران با ولایت مداری و عشق به ولایت همواره عطر ایثار و شهادت را در جامعه می پراکنند، گفت: خانواده شهدا و ایثارگران طلایه داران دفاع از نظام اسلامی، ولایت فقیه و آرمان های امام (ره) و خون شهدا هستند.
وی ادامه داد: خانواده های ایثارگران با همان روحیه و اعتقاد دوران انقلاب و دفاع مقدس علی رغم شرایط نامناسب جسمی با اقتدا به مولای خود با منش ایثارگرانه عمرشان را وقف خدمت به نظام و اسلام کرده اند.
ارتباط چهره به چهره با جامعه ایثارگری از وظایف بنیاد شهید
اسماعیلی، ارتباط و تعامل مستقیم چهره به چهره با آحاد جامعه ایثارگری و ساماندهی دیدارها را از ماموریت های این نهاد دانست و افرود: پس از ادغام نهادهای ایثارگری طرح های مختلفی اجرا شد که حاصل ده ها هزار دیدار با گروه های ایثارگری است.
وی با اشاره به اهداف ساماندهی خانواده بزرگ ایثارگران و بیان اینکه ایجاد شاخه مشاوران در استان از بخش های مهم و اساسی طرح ساماندهی است، اذعان کرد: این طرح شامل شورای مشورتی فرمانداران و استاندار است که بازوی مشورتی استانداران در زمینه های مرنبط با نقش و جایگاه ایثارگران در جامعه و ارائه پیشنهادهای ایثارگران در زمینه مسائل مختلف است.
اسماعیلی بهرهگیری از نظرهای ایثارگران در امور مختلف را از ویژگیهای مشاوره معتمدین معین دانست و گفت: مشاوره ایثارگران با مسئولان موجب مشارکت ایثارگران در تهیه و تنظیم قوانین و مقررات مربوط به جامعه ایثارگری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین نظارت بر اجرای قوانین و مقررات مربوط به ایثارگران در دستگاههای اجرایی میشود.
گیلانی ها حدود 7 درصد معتمدین معین کشور را تشکیل می دهند
مدیرکل بنیاد شهید گیلان با بیان اینکه طرح معتمدین معین از سال 84 با هدف بهره گیری از توانایی ایثارگران در عرصه های مختلف نظام در استان اجرا شد، افزود: گیلان جز 6 استان مجری آزمایشی این طرح بود که هم اکنون از 215 عضو مجلس ایثارگران، 5 عضو گیلانی هستند.
وی همچنین از عضویت 804 ایثارگر واجد الشرایط در معتمدین معین معادل 3/4 درصد ایثارگران استان خبر داد و بیان کرد: این افراد حدود 7 درصد معتمدین معین کشور را تشکیل می دهند که 3 درصد بیشتر از میانگین کشوری است.
اسماعیلی ادامه داد:236 نفر از ایثارگران عضو شبکه همیاران، 65 نفر عضو شبکه راهیان، 29 نفر عضو شبکه مشاوران، 46 نفر عضو شبکه دانشجویی و 217 نفر عضو تشکل های مردمی هستند.
وی مشاوران فرمانداران را112 نفر از ایثارگران در 16 شهرستان اعلام و بیان کرد: این افراد با آرای مستقیم ایثارگران انتخاب شدند و در سال جاری 41 جلسه را برگزار کردند.
مدیرکل بنیاد شهید گیلان، بهره گیری از ظرفیت ایثارگران عضو شبکه در سطوح مختلف تصمیم گیری، حضور ایثارگران در رشته های تخصصی در کارگروه های استان، کاربردی کردن حضور ایثارگران در دستگاه ها، تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران و بهره گیری از ظرفیت ها در استخدام دستگاه ها و تکریم ایثارگران در دستگاه ها را از مباحث مطرح شده در این جلسات دانست.
پایان پیام/
نظر شما