به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، مصطفی محمد نجار، وزیر کشور، در نشست شورای اداری و آیین بهرهبرداری از 140 پروژه عمرانی شهرداریهای خوزستان گفت: در مدت 34 سال پس از انقلاب اسلامی با وجود مشکلات فراوانی که دشمنان برای کشور و نظام اسلامی ایجاد کردند نه تنها چرخ تلاش و سازندگی متوقف نشده بلکه این حرکت شتابان همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در دولت های هفتم و هشتم حدود 11هزار میلیارد ریال کار عمرانی در خوزستان انجام شده ولی این رقم در دولت نهم و دهم به 150هزار میلیارد ریال رسید، تصریح کرد: نشان از توجه دولت به توسعه زیرساخت های خوزستان می باشد.
محمدنجار، با اشاره به ابعاد و اهمیت کارهای انجام شده در بخش عمران شهری، افزود: دهیاران و شهرداران بازوان اجرایی وزارت کشور در خدمات دهی به مردم هستند و ما آمادگی داریم در حد توان و در چارچوب قانون مشکلات پیش روی آنان را برای خدمت رسانی بیشتر به مردم برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه با به میدان آوردن بخش خصوصی، فاینانس و اوراق مشارکت و بهره گیری از سیستم بانکی می توان حجم زیادی از نقدینگی و سرمایه را برای شتاب بخشیدن به عمران شهری به کار گرفت، اضافه کرد: امسال سهم ارزش افزوده برای شهرهای زیر100هزار نفر 10درصد افزایش یافت و در آینده تلاش می شود با تصویب قوانین جدید راه را برای شتاب بخشیدن به روند عمران شهری هموارتر کنیم.
وزیر کشور، بر ضرورت ایجاد درآمد پایدار، راه اندازی اتاق فکر در شهرداری ها و بهره گیری از همه ظرفیت ها و استعدادها از جمله توسعه گردشگری تأکید کرد و ادامه داد: نقش شهرداریها نشان دادن کارآمدی نظام در ظهور کار و چهره شهر و روستاست.
وی الگوسازی برای کلانشهرها و شهرها را از دیگر برنامه های این وزارت عنوان کرد و اذعان داشت: این الگوسازی در زمینههای مختلف پسماند، توسعه حمل و نقل و مترو، فضای سبز به ویژه برای بانوان، فضاهای ورزشی و فرهنگی باید به صورت یک نقطه شاخص برای کلانشهرها انجام شود.
وی با بیان اینکه مدیریت جدید در دنیا با یک رویکرد جدید به موضوعات مدیریتی و به ویژه در حوزه مسائل عمرانی وارد شده، اظهار کرد: در این رویکرد با تغییر روش ها، فرصت های جدید بسیاری ایجاد میشود که باید احیا، احصا و به کارگیری شود و در واقع باید سبک مدیریت را تغییر داد.
محمدنجار، با اشاره به اینکه باید به دنبال ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری ها باشیم که تحقق آن مستلزم کمک دولت و مردم است، ابراز کرد: علمای علم اجتماعی و مسائل فرهنگی و روانی باید شهرداری ها را در اینکه تغییرات فضاهای شهری چگونه انجام شود کمک کنند تا آثار مطلوبی بر روح و روان مردم داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما