به گزارش خبرگزاری شبستان محمدرضا سهرابی نژاد با اشاره به تغییرات کمی و کیفی صورت گرفته در این دوره از جشنواره شعر فجر، گفت: تغییر و تحولاتی در جشنواره هفتم شعرفجررخ داده است و یکی از آنها برگزاری برخی برنامه ها از جمله آئین افتتاحیه در نقاطی دورافتاده و شهرهایی است که شاید کمتر در معرض توجه بوده اند.
سراینده اشارات اشک و این همه باران‘ این مسئله را نکته ای مهم و مثبت ارزیابی کرد و با اشاره به برگزاری آئین افتتاحیه در جزیره دورافتاده خارک، افزود: این اقدام باعث افتخار و شخصاً برای من و فکر می کنم همه کسانی که به جای جای این سرزمین عشق می وزند، غرورآفرین بود.
این شاعر با تقدیر از دست اندرکاران جشنواره شعر فجر برای برپایی با برنامه و منظم آئین افتتاحیه این رویداد بین المللی در خارک و نیز جشنواره منطقه ای قزوین - که وی در آنها حضور داشته است - اضافه کرد: نکته قابل توجه در این برنامه ها اطلاع رسانی و تبلیغات این برنامه ها بود که موجب استقبال زیاد مردم شده بود.
سهرابی نژاد گفت: به نظرم امسال تلاش بیشتری برای اینکه شعر به میان مردم برود، صورت گرفت و از این بایت باید از زحمات دست اندرکاران جشنواره شعر فجر قدردانی کرد.
سراینده وطنم ابراهیم، برشانه های رود دریاها شناورند و اقیانوسهای مستطیل‘ همچنین به تغییراتی که در ارزیابی علمی جشنواره شعر فجر امسال نسبت به دوره های قبل صورت گرفته است، اشاره کرد و با مثبت ارزیابی کردن این تحولات کیفی، تاکید کرد: اینکه نظام ارزیابی آثار و اشعار که قبلاً بود، دگرگون و نظام جدیدی برپا شده، در خور تقدیر است.
بنا بر گزارش روابط عمومی هفتمین جشنواره بین المللی شعر فجر، این شاعر ادامه داد: اگر بتوانیم در دوره های بعدی جشنواره شعر فجر نیز همانند امسال، شعر را به نقاط محروم و جاهایی ببریم که شاید برنامه هایی مانند شب های شعر کمتر برگزار شده، در آینده میوه این برنامه ریزی را می چینیم.
سهرابی نژاد همچنین بر لزوم توجه به شاعران پیشکسوت در دوره های آتی جشنواره شعر فجر تاکید کرد و گفت: شاعران جوان همواره بر شانه های شاعران پشکسوت مرتبت یافته اند و لذا نباید به این پیشینه کم توجهی شود.
پایان پیام/
نظر شما