سخنگوی قوه قضاییه احکام مجرمان پرونده فساد بزرگ مالی را تشریح کرد

حجت الاسلام اژه‌ای دقایقی پیش احکام تأیید‌شده دیوان عالی کشور در پرونده فساد بزرگ مالی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کشور دقایقی پیش در چهل و چهارمین نشست خبری خود به تشریح احکام مجرمان پرونده فساد بزرگ مالی که به تأیید دیوان عالی کشور رسیده، پرداخت.

بنا بر این گزارش، حکم‌های تأیید‌شده دیوان عالی کشور به قرار زیر است:
- متهم ردیف اول، مه‌آفرید خسروی، فرزند منصور، رییس گروه به استناد ماده 4 تشدید مجازات ارتشاع و پول‌شویی به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور و فساد فی‌الارض به اعدام محکوم و تأیید شد، به اتهام پول‌شویی نیز وی به رد اموال پول‌شویی به میزان یک‌چهارم از مبلغ 25 هزار میلیارد و 729 میلیون و 800 هزار ریال جریمه شده است و کل وجوه رشوه‌ داده شده توسط گروه مه‌آفرید خسروی از وی به عنوان تعزیر ضبط خواهد شد.

- بهداد بهزادی، فرزند ناصح، معاون حقوقی گروه امیرمنصور آریا به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور و فساد فی‌الارض به اعدام محکوم شد. همچنین یک‌چهارم از مبلغ 25 هزار میلیارد و 729 میلیون و 800 هزار ریال جریمه باید بپردازد.

- ایرج شجاعی، فرزند عنایت، معاون مالی گروه امیرمنصور آریا به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور و فساد فی‌الارض به اعدام محکوم شده و قرار شده یک‌چهارم مبلغ مبلغ 25 هزار میلیارد و 729 میلیون و 800 هزار ریال به عنوان جریمه باید بپردازد.

- سعید کیانی رضازاده، فرزند عیسی، رییس بانک صادرات گروه ملی شعبه اهواز چهارمین فردی است که به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور و فساد فی‌الارض در این پرونده به اعدام محکوم شده است. وی همچنین 23 میلیارد و 500 میلیون ریال به عنوان رشوه پرداخت کرده که باید آن را برگرداند و به همین میزان جریمه بپردازد.

- سعیدرضا محمدی، فرزند محمدحسین، رییس بانک ملی کیش به استناد ماده 4 تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به حبس ابد و انفصال دایم از خدمات دولتی محکوم شده و به جرم پول‌شویی می‌باید یک‌چهارم از مبلغ 18 هزار میلیارد ریال را بپردازد.

- علیرضا ریاضی، فرزند محمدرضا، سرپرست منطقه بانک صادرات اهواز به جرم اخلال در نظام اقتصادی کشور (قسمت دوم ماده) به 15 سال حبس و انفصال و محرومیت از مشاغل دولتی به صورت موقت محکوم شد.

- طهماسب نصیری، فرزند الیاس، به استناد ماده 4 تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به 20 سال حبس و جزای نقدی 137 میلیارد و 600 میلیون ریال و جریمه به معادل همین میزان محکوم شده، همچنین به استناد ماده پول‌شویی باید یک‌چهارم از عواید حاصل از پول‌شویی را به عنوان جریمه بپردازد.

- خدامراد احمدی، معاون وزیر و رییس سابق ایمدرو به جرم شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور بند (ج) به 10 سال حبس و رد مالی که رشوه گرفته بود و 900 میلیون ریال جریمه و محرومیت از مشاغل دولتی به مدت 30 سال محکوم شد.

- عبدالرضا رسولی، فرزند حسین، مدیرعامل گروه صنعتی فولاد ایران به استناد ماده 4 تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به 20 سال حبس و رد مبلغ 30 میلیارد ریال و ماشین سانتاپیک دریافت کرده بود، محکوم شد.

- ابوالفضل گلزاری، مدیرعامل شرکت تراورز چون واسطه پرداخت رشوه بوده به سه سال حبس محکوم شد.

- مجید اسعدی الموتی، فرزند ولی‌الله، معاون وزیر راه وقت بود که به استناد ماده 3 قانون تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به 10 سال حبس، 74 ضربه شلاق، انفصال از خدمات دولتی، ضبط 202 هزار یورو و 80 میلیون تومان رشوه دریافتی و پرداخت جریمه نقدی به معادل همین مقدار شد.

- شاهپور رهنمای ذکاوت، مدیر کل وزارت راه به استناد ماده 4 قانون تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به 10 سال حبس، 74 ضربه شلاق، انفصال از خدمات دولتی و رد مبلغ رشوه 266 هزار دلار و پرداخت جریمه به همین میزان محکوم شد.

- علی امیری، فرزند مسیح، مدیر کل وزارت راه به استناد ماده 4 قانون تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به 10 سال حبس، 74 ضربه شلاق، انفصال از خدمات دولتی، رد رشوه و پرداخت جریمه به میزان 168 هزار یورو محکوم شد.

- کامران رادپویا، فرزند علی‌اکبر، مدیرعامل شرکت وابسته به وزارت راه به استناد ماده 2 قانون تجدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به 2 سال حبس و رد مال معادل 113 هزار یورو و وجه رشوه به استناد مواد 592 و 593 قانون مجازات اسلامی به سه سال حبس دیگر محکوم شد.

- محمدعلی یاردستجردی، فرزند غلامرضا، مدیر شرکت هدیج پارسیان، یکی از شرکت‌های صدور فاکتور که 801 میلیارد ریال فاکتور جعلی صادر کرده بود به تحمل یک سال حبس و یک‌چهارم مبلغ 23 میلیارد و 200 میلیون ریال جریمه محکوم شد.

- بهرام دهستانی، فرزند فیروز، مدیرعامل شرکت نوشان به استناد ماده 4 تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به تحمل 2 سال حبس و به استناد قانون پول‌شویی به پرداخت یک‌چهارم مبلغ 686 میلیارد و 406 میلیون ریال به عنوان جریمه محکوم شد.

- امیررضا موجودی، فرزند علی، یکی دیگر از کارمندان شرکت نوشان به استناد ماده 4 قانون تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به تحمل پنج سال حبس و پرداخت یک‌چهارم مبلغ 686 میلیارد و 406 میلیون ریال و همچنین تحمل شش ماه حبس دیگر محکوم شد.

- احسان نجیب، یکی دیگر از کارمندان شرکت نوشان، فرزند محمدجعفر به استناد ماده 4 قانون تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به دو سال حبس و جزای نقدی معادل یک‌چهارم مبلغ 686 میلیارد و 406 میلیون ریال محکوم شد.

- سعید خسروی، از فامیل‌های مه‌آفرید خسروی، فرزند محمدحسین به هشت سال حبس محکوم شد و پرداخت جزای نقدی ندارد.

- خانم جمیله استوار، فرزند ایرج، کارمند حسابداری گروه امیرمنصور آریا به سه سال حبس محکوم شد که یک سال آن به پرداخت 100 میلیون ریال جریمه تبدیل گردید و یک‌چهارم وجوه نقدی را در حکم می‌بایست می‌پرداخت که دیوان عالی کشور آن را نقض کرد.

- خانم عاطفه حسی، فرزند فریدون، به استناد ماده 4 قانون تشدید مجازات ارتشاع و کلاه‌برداری به سه سال حبس محکوم شد که یک سال آن به پرداخت 100 میلیون ریال جزای نقدی محکوم گردید.

پایان پیام/

 

 


 

کد خبر 229758

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha