به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی در نشست ستاد دائمی تسهیلات سفرهای درمیان اظهار کرد: اجرای طرح فاضلاب، بازسازی و بهسازی مسجد روستا، آجر فرش معابر، اجرای فاضلاب فرعی و جدار سازی دیواره ها شامل آجر نما و کاهگل از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای احیا بافت با ارزش این روستا است.
وی با بیان اینکه قلعه تاریخی فورگ در تعطیلات نوروزی و سایر ایام سال پذیرای بیشترین گردشگر در این شهرستان مرزی بوده است، احداث کمپ گردشگری با اعتبار اولیه 90 میلیون تومان، ساخت نمازخانه و سرویس بهداشتی با 55 میلیون تومان اعتبار از جمله اقدامات انجام شده در روستای هدف گردشگری فورگ درسال جاری عنوان کرد.
فرماندار درمیان با بیان اینکه رسانه ها نقش مهمی در معرفی جاذبه های گردشگری به مردم و جذب گردشگران دارند، گفت: شهرستان درمیان به واسطه وجود آثار فرهنگی و تاریخی از غنیترین شهرستانهای خراسانجنوبی به شمار میآید و در سال جاری از شهرستان های موفق در جذب گردشگر در استان بوده است.
وی از برپایی دو بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی در سه راهی منصورآباد و روستای فورگ به منظور عرضه صنایع دستی به مسافران و گردشگران در تعطیلات نوروزی سال آینده خبرداد و افزود: در این بازارچه اقلام صنایع دستی از قبیل جاجیمبافی، پارچهبافی، گلیمبافی و گبه بافی عرضه میشود و سوغات محلی از قبیل زرشک، عناب و زعفران نیز به فروش میرسد.
وی برپایی نمایشگاه کتاب، ایجاد کمپ اقامتی در شهرهای اسدیه، گزیک و قهستان و ایجاد پستهای هلال احمر و انتظامی در مبادی ورودی و خروجی شهرها را ازدیگر اقدامات و فعالیت کلی ستاد در نوروز 92 برشمرد.
براتی بیان داشت: شهرستان درمیان از لحاظ جاذبههای گردشگری از گستردگی خاص و تنوع فراوان برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، وی؛ قلعه فورگ،قلعه اسدیه،قلعه درخش،قلعه طبس مسینا،مسجد جامع هندوالان از مهترین آثار تاریخی این شهرستان برشمرد و افزود: در شهرستان درمیان 125 اثر تاریخی تاکنون شناسایی شده که 75 اثر ثبت ملی گردیده است.
براتی گفت: روستای هدف گردشگری فورگ و منطقه نمونه گردشگری قهستان از معروفترین مناطق تاریخی و گردشگری شهرستان درمیان و استان شمار میروند.
پایان پیام/
نظر شما