بررسی دیدگا های مختلف علم دینی در شماره جدید زمانه

کتاب جامعه از مدرسین با ضمیمه اندیشمندانی همچون آیت الله مصباح یزدی و گزارش میزگرد حجج اسلام رشاد و میرباقری منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، "جامعه‌ای از مدرسین" عنوان سومین کتاب ضمیمه زمانه است که تلاش کرده تا اولاً از منظر نسل‌های مختلف اندیشمندان حوزوی به بررسی عملکرد گذشته جامعه بپردازد و رویکردهای فکری ادوار آن را تبیین کند.

همچنین، از منظر برخی دیگر از اندیشمندان به این سوال پاسخ دهد که راهبردهای آینده این مجموعه باید در چه افقی ترسیم گردد و نگاه‌های نقادانه چه خلأهایی را در حرکت جامعه مدرسین گوشزد ‌کنند.

در این کتاب ضمیمه نظر اندیمشندانی چون محمد تقی مصباح یزدی، ابوالقاسم علیدوست، محمد واعظ‌ زاده خراسانی، عبدالمجید علی‌الادرج، محمدصادق کوشکی و محمد ناصری حضور دارند.

پرونده مهم این شماره که به بررسی دیدگاه‌های مختلف علم دینی پرداخته، روی جلد را به خود اختصاص داده است. در صفحات علم دینی می‌توان از نظرات چهره های متعددی چون رضا داوری اردکانی، حمید پارسانیا، سعید زیباکلام، یوسف اباذری، داوود فیرحی، بیژن عبدالکریمی و گزارشی از میزگرد با حضور علی‌اکبر رشاد و سید محمدمهدی میرباقری بهره‌مند شد.
بخش پر مخاطب جهان اسلام این شماره به شیعیان جعفری با نگاهی به باورها و وضعیت شیعیان ترکیه، اختصاص پیدا کرده است. در صفحات پرونده شیعیان جعفری علاوه بر پرداختن به این پرسش که "آیا علویان ترکیه شیعه هستند؟" با موضوعاتی همچون: تأملی در الگوی اسلام ترکیه، برگزاری متفاوت مراسم روز عاشورا در شهر استانبول و توسعه سالهای اخیر ترکیه از منظر رهبران شیعیان، روبرو می شویم.
 ششمین درس گفتار استاد محسن اراکی در مورد "اسلام و علم الاجتماع" و گفتگوی ویژه با دکتر موسی حقانی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ با بررسی سیر تاریخی ممنوعیت حجاب، و همچنین در بخش تک نگاشت مجله، دکتر شهریار زرشناس با اشاره‌ای به آغاز تهاجم فرهنگی، به بررسی «چرا و چگونه باید بر انفعال و بی‌برنامگی در برابر جنگ نرم غلبه کنیم؟» صفحات آغازین این شماره را به خود اختصاص داده اند.

زمانه‌ شماره 29 و 30 از دوره جدید این نشریه (پیاپی 116 و 117) در 84 صفحه به همراه 64 صفحه کتاب ضمیمه با مدیرمسئولی محمدرحیم عیوضی و سردبیری علی رمضانی منتشر ‌شده است.

شایان ذکر است، علاقه‌مندان جهت تهیه این نشریه می‌توانند به مطبوعاتی‌های سراسر کشور و در تهران به نمایشگاه و فروشگاه دائمی آثار کانون اندیشه جوان واقع در خیابان انقلاب اسلامی، حد فاصل خیابان های منیری جاوید و 12 فروردین، شماره 1328 طبقه سوم و احد 9 مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن 88960536 (امور مشترکین نشریه) تماس بگیرند.
 پایان پیام/

کد خبر 229546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha