حجت الاسلام علی باقری، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در گفتگو با خبرنگار شبستان از زنجان اظهار داشت: در این برهه از زمان گسترش امکان مذهبی می تواند پاسخ کوبندهای برای افکار شیطانی استکبار باشد.
وی نقش خیران و افراد خیراندیش در ارتقاء ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی و دینی استان را مهم دانست و افزود: تبیین اهمیت و ضرورت نقش مساجد در ترویج فرهنگ دینداری و آموزههای دینی نیاز به مشارکت خیران و دولت دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر یک هزار و 500 مسجد فعال در استان زنجان وجود دارد، ابراز کرد: جهت احداث 59 مسجد در سطح استان زنجان از سوی مسئولان مساعدت اساسی شده است.
وی گفت: مسجد به عنوان جایگاه عبادت مسلمانان از مهم ترین نهادهای جامعه اسلامی بوده و همواره در طول تاریخ اسلام نقش بنیادین و اصلی را ایفا کرده است.
حجت الاسلام باقری افزود: مساجد اولین و اساسی ترین کانون های اجتماعی هر محل و پایگاه اصلی ارتباط مردم و مسئولان است که باید مشارکت دولت و خیران برای احداث این اماکن مقدس افزایش یابد.
وی تصریح کرد: مسجد نه فقط در کشور اسلامی ما، بلکه در نقاط مختلف عالم و در طول تاریخ، منشأ آثار بزرگ و نهضتها و حرکتهای اسلامی شده است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان یادآور شد: ساخت و گسترش مساجد و اماکن متبرکه، هم از لحاظ عمران و آبادانی و هم به لحاظ ایجاد فضاهای معنوی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی عنوان کرد: مشارکت مؤمنان در انجام فرائض دینی، افزون بر آثار و برکات معنوی، سهم بسزایی در بالا رفتن امنیت اجتماعی و کاهش ناهنجاریهای جامعه دارد.
پایان پیام/
نظر شما