به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدیمقدم در حاشیه مراسم همایش معاونان عملیاتی استانها در جمع خبرنگاران در رابطه با میزان قاچاق سوخت کشور، اظهار کرد: در استان سیستان و بلوچستان به تنهایی 2500 خودرو که به طور متوسط هر کدام 1500 لیتر سوخت قاچاق دارند از مقاطعی که کنترل نمیشوند خارج میشود که این مقدار جدا از خروج سوخت از بخشهای ساحلی کشور است.
وی با اشاره به تفاوت قیمت سوخت در داخل و خارج از کشور، گفت: در پاکستان قیمت هر لیتر گازوییل سه هزار و در ترکیه شش هزار تومان است که این موضوع باعث دامنزدن به قاچاق گازوییل میشود.
احمدی مقدم با اشاره به نوسانات قیمت ارز در کشور، تصریح کرد: سقوط ارز باعث شده تا مسیر قاچاق تغییر کند و خیلی از موادی که از خارج به داخل وارد میشد اکنون از داخل به خارج برده شود که گوشت و مواد غذایی از آن جمله هستند.
فرمانده ناجا افزود: در حال حاضر در مرزهای شرقی مشکلی نداریم اما در مرزهای غربی و ساحلی باید بیشتر مراقب باشیم.
احمدی مقدم با اشاره به پیامکهایی که اخیرا در رابطه با بخشودگی جرایم رانندگی ارسال شده بود، گفت: مردم آگاه باشند که اگر قرار باشد فعالیت خاصی صورت گیرد، از طریق مراجع رسمی اعلام میشود.
وی با بیان اینکه مردم نباید به هر پیامکی توجه کنند، اظهار کرد: متولیان تلفنهای همراه و وزارت اطلاعات نیز باید مسیر سوءاستفاده از این ابزارها را مسدود کنند تا اعتماد مردم به سازمانها آسیب نبیند.
فرمانده ناجا با اشاره به افزایش انبوه تماسها با سامانه اجراییات ناجا گفت: این تماسها که بر اثر ارسال پیامک بخشودگی جرایم بود سامانه ما را نیز با اختلال مواجه کرد و به نوعی یک اقدام ضد امنیتی بود که باید پیگیری شود.
احمدیمقدم در رابطه با طرحهای امنیتی نوروز نیز، اظهار کرد: برای نوروز تمام تلاشمان این است که روند کاهش جرایم که از آذرماه شروع شده است، همچنان ادامه داشته باشد و با افزایش طرحهای امنیتی و تسهیلات ترافیکی روزهای خوبی را برای مردم در ایام پایانی سال فراهم کنیم. همچنین با تشدید اقدامات امنیتی مانع از حوادث تلخ ایام چهارشنبهسوری شویم.
وی افزود: در روزهای پایانی سال محدودیت زمان فعالیت مراکز تجاری کم میشود تا کسبه نیز کارشان رونق پیدا کرده و همچنین برای مردم که در طول روز نیز زمان خرید ندارند، امکان خرید در شب فراهم شود.
پایان پیام/
نظر شما