ای غصه هایت قاتلم/ هر شب دعایت می کنم

دیروز نگاه رهبری، نگاهی خسته و غم آلود بود. نگاهی که چشم های تبریزی های خسته از سفری طولانی را بارها پر از اشک کرد و قلب عاشقان ولایت را جریحه دار ساخت.

خبرگزاری شبستان: دیروز حسینیه امام خمینی (ره)، میزبان جمعیت مشتاقان تبریزی بود که در سالگرد حماسه بزرگ 29 دی سال 56 تبریز، به دیدار رهبر خود شتافته بودند تا با تجدید بیعت با رهبری، پایداری خود را در راستای انقلاب اسلامی به اثبات رسانند.


اگر چه این دیدار یادآور حماسه های مردم تبریز بود و علی رغم این که ملت ایران حماسه 22 بهمن امسال را با شکوه تر از سال های گذشته آفرید، اما رخ دادن برخی اتفاقات، خاطر معظم له را رنجیده کرده بود و این موضوع از ابتدای حضور ایشان قابل لمس بود.
 

یکی از وجوه رنجش مقام معظم رهبری، موج جدید تبلیغات برای مذاکره و از سرگیری ارتباط دیپلماتیک با آمریکا، علی رغم روشنگری های پیشین ایشان بود. البته این امر همواره از سوی برخی در داخل کشور تبلیغ شده است، اما اینبار اظهار نظرهای غیر متعارف برخی از مسئولین و نیز تبلیغات مبنی بر این که برقراری مجدد این ارتباط موجب قطع تحریم ها خواهد شد، شخص مقام معظم رهبری را تحت فشار تبلیغاتی قرار داده بود. بر این اساس بخش مهمی از این دیدار به تبیین سیاست های آمریکا در قبال ایران اختصاص یافت.
 

در این سخنان نکاتی وجود داشت که از درک عمیق و به فرموده خود ایشان از تجربه سی و چند ساله بدست آمده بود: "جمهوری اسلامی ایران در طول 34 سال گذشته، در قضایای مختلف جهانی، بروشنی دریافته است که طرف مقابل او کیست، چگونه رفتار می کند و چگونه باید با او برخورد کرد."
 

رهبر انقلاب در این زمینه، تحلیلی بین المللی را ارائه دادند و هدف از برقراری مذاکره با ایران را تبلیغاتی و در راستای سیاست های منطقه ای ایالات متحده ارزیابی کردند. امری که علی رغم استوار بودن بر اصول روابط بین الملل، از نگاه بسیاری از دست اندرکاران امر سیاست مغفول مانده است.
 

معظم له در این رابطه با اشاره به اینکه امریکایی ها در بحث مذاکره، با تکیه به شبکه خبری رسانه ای تحت تسلط صهیونیستها و امریکایی ها، به دنبال فریب دادن افکار عمومی جهان،‌منطقه و ایران هستند فرمودند: "شبکه رسانه ای جهانی، حرفهای ما را یا منعکس نمی کند و یا ناقص و حتی برعکس منعکس می کند، بنابراین روی سخن ما با ملت ایران است."
 

ایشان غرض اصلی دولتمردان امریکا از طرح پیشنهاد مذاکره را تبلیغ و هیاهو درباره تسلیم شدن ملت و نظام ایران خواندند و افزودند: "آنها می خواهند به ملتهای مسلمان و سربرافراشته منطقه، نشان دهند که جمهوری اسلامی ایران هم با همه سرسختی و ایستادگی، عاقبت پای میز مذاکره و مصالحه آمد، بنابراین شما نیز چاره ای جز تسلیم ندارید.
 

البته سلطه گران از دیرباز با هدف ناامید کردن ملتهای مسلمان، درصدد کشاندن ایران پای میز مذاکره و بده و بستان بوده اند و اکنون نیز همین هدف را با طرح تبلیغاتی «مذاکره ای غیرمربوط به مسائل اساسی» دنبال می کنند اما جمهوری اسلامی ایران، با چشمان باز اهداف آنها را می فهمد و متناسب با آن اهداف، جواب می دهد."

 

اما مطلب مهم تری که خاطر معظم له را مکدر کرده بود، اختلافات منجر به دعوای سران قوا بود. امری که در یکشنبه سیاه مجلس اتفاق افتاد و حواشی آن در روزهای بعد نیز ادامه داشت. این دعوا حتی منجر به این شد که وحدت ملی در روز 22 بهمن، از سوی برخی جاهل یا معاند شکسته شود و خوراک خوبی برای تبلیغات بدخواهان نظام فراهم گردد.
 

مقام معظم رهبری پیش از این و با دوراندیشی، در هشتم آبان ماه، به سران قوا هشدار داده و آن ها را از کشاندن اختلافات به میان مردم تا روز انتخابات بر حذر داشته بود. اما متاسفانه این رخداد تلخ به وقوع پیوست و کشور را وارد بحران سیاسی نمود. متاسفانه اتفاقات روز 22 بهمن قم و اظهارات یکی از سران قوا در این روز از ادامه دار بودن این دعواها حکایت داشت.
 

بر این اساس بود که رهبری برای چندمین بار وارد میدان صلح میان سران قوا شد: "در این ماجرا متأسفانه رئیس یک قوه به استناد یک اتهام ثابت نشده و حتی مطرح نشده در دادگاه، دو قوه دیگر یعنی مجلس و قوه قضاییه را متهم ساخت که کاری بد، ‌غلط، نامناسب،‌ خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف اخلاق بود. این رفتار، حقوق اساسی مردم را نیز تضییع کرد چرا که زندگی در «آرامش و امنیت روانی و اخلاقی»، جزو حقوق اساسی ملت است."
 

رهبر انقلاب همچنین استیضاح اخیر را نیز کاری غلط دانست و فرمود:‌ "استیضاح باید فایده ای داشته باشد اما چند ماه مانده به پایان کار دولت،‌استیضاح یک وزیر آن هم به خاطر مسئله ای که مربوط به وزیر نیست،‌چه علت و فایده ای دارد؟
 

در داخل مجلس هم کسانی حرفهای نامناسب بر زبان آوردند که آن هم غلط بود. دفاع رئیس محترم مجلس هم قدری زیاده روی بود و لزومی نداشت. وقتی دشمن مشترک وجود دارد و توطئه ها از هر طرف شکل می گیرد واقعاً جز افزایش برادری ها و ایستادگی در مقابل دشمن باید کار دیگری کرد؟"

 

مقام معظم رهبری در ادامه مسئولین امر را به تقوا و صبر توصیه کردند و از آن ها خواستند با میدان ندادن به احساسات سرکش و ملاحظه مسائل کشور، همه توان و نیروها را برای حل مشکلات مردم متمرکز کنند و حالا که دشمنی های دشمن شدت یافته، آنها هم رفاقتهایشان را شدت دهند.

 

از سوی دیگر رهبری با انتقاد شدید از برهم زنندگان مراسم 22 بهمن قم و مراسمات قبلی در حرم امام تاکید کردند که با این نوع رفتار مخالفند و فرمودند: " کسانی که راه می افتند و شعار می دهند اگر واقعاً حزب اللهی و مؤمن هستند بدانند که این کارها به ضرر کشور و خلاف شرع است و اگر هم اعتنایی به این حرفها ندارند که حسابشان جداست."

 

اما نکنه دیگری در سخنان رهبری وجود داشت و آن این بود که صراحت کلام ایشان بالاتر رفته بود. ایشان قرمودند که من فعلا نصیحت می کنم که در واقع به این معنی است که در صورت ادامه یافتن چنین اتفاقات تلخی ممکن است برخورد لازم در این زمینه با متخلفین صورت گیرد.

 

اما نکنه آخر زبان دل عاشقان ولایت است که دیروز چهره غم آلود رهبرشان، قلب آنها را نیز مالامال اندوه کرد. سران قوا و مسئولین، تا کنون چندین بار با تخطی از رهنمودهای رهبری موجبات رفع آرامش از کشور را فراهم آورده اند. در این راستا باید بدانند که مردم تحت اطاعت از ولی امر خود قرار دارند. در نتیجه به قدرت و جایگاه سیاسی و یا رای پیشینی که به دست آورده اند غره نشوند.
 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 229290

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha