به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا باهنر، نائب دوم رییس مجلس شورای اسلامی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیماگفت : در نظام جمهوری اسلامی بن بستی وجود ندارد و قانون اساسی بصورت دقیق وظایف و مسئولیت های قوا و نهادها را مشخص کرده است.
محمدرضا باهنر به بیانات اخیر مقام معظم رهبری اشاره و اضافه کرد: این بیانات به قدری روشن، صریح و شفاف بود که قابل تفسیر، تعدیل و یا حاشیه پردازی نیست.
وی با اشاره به اینکه ما مسئولان باید قدردان اعتماد مردم باشیم گفت : رای مردم به ما مشروط است و شرط اصلی آن تبعیت از احکام نورانی اسلام و قانون اساسی است.
باهنر ادامه داد: اگر زیاده خواهی کنیم و به برخی از وظایف خود عمل نکنیم و بیش از آنچه که قانون بر عهده ما گذاشته است طلب اختیار و قدرت کنیم باید پاسخگو باشیم. اگر به هم کمک و از قوانین تبعیت کنیم و قانون اساسی را محور قرار دهیم، مشکلی پیش نخواهد آمد.
باهنر با اشاره به اینکه مردم صد درصد با محور قرار گرفتن قانون موافقند افزود : قانون فصل الخطاب است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برای اداره امور کشور نیاز به بحث های مدبرانه، معقول و حساب شده داریم گفت : مردم درراهپیمایی 22 بهمن حماسه پر شکوه به نمایش گذاشتند اما در قم اشتباهی توسط یا دوستان نادان و یا دشمنان دانا رخ داد و خوراک رسانه های بیگانه را فراهم کرد.
وی تاکید کرد : باید همیشه و همه جا مراقب باشیم و با تدبیر ، همدلی و همراهی، عاقلانه عمل کنیم.
باهنر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری چند سال پیش بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی را مطرح کردند گفت : در این زمینه گزارش قانع کننده ای به ملت و رهبری ارائه نکردیم.
وی ادامه داد : برخی اوقات مشکل اقتصادی پیش می آید و ادعا می شود که مفسدین اقتصادی مشخص هستند و برخی نمی گذارند اقتصاد کشور رشد کند، این موضوع این تصور را برای افکار عمومی پیش می آورد که چرا با وجود قوه قضاییه و دیگر قوا با این مفاسد برخورد نمی شود.
باهنر تصریح کرد: با طرح این موضوع که اسامی مفسدین معلوم است، همه از جمله کمیسیون های اقتصادی و اصل 90 مجلس و دادستان تحریک می شوند که با این مفاسد و اسامی برخورد کنند اما پس از بررسی متوجه می شویم که خبری نبود و این بازی با احساسات مردم است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : اگر سه قوه دست به دست هم دهند و هم دل باشند و از تولید کنندگان حمایت کنند شاید بیش از 70 تا 80 درصد مشکلات اقتصادی کشور حل شود.
وی افزود : راه مقابله با تحریم ها این است که از فرصت ها استفاده و به وظایف قانونی خود عمل کنیم و با احساسات مردم بازی نکنیم.
باهنر در بخش دیگری از سخنان خود گفت : برخی تصور می کنند که مقام معظم رهبری همیشه از اختیارات ولایت مطلقه و حکم حکومتی استفاده می کنند در حالیکه در این 26 سال که در مجلس بودم شاید ایشان به اندازه تعداد انگشتان دست هم از حکم حکومتی استفاده نکرده اند.
انقلاب اسلامی همه تهدید ها را به فرصت تبدیل کرده است
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد نائب اول رئیس مجلس شورای اسلامی هم در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دو سیما گفت:انقلاب اسلامی در طول عمرش همه تهدید ها را به فرصت تبدیل کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد با بیان اینکه 22 بهمن نماد شکوه ملت ایران است افزود: در این روز، اوج عقلانیت و درایت سیاسی، دین باوری، تعهد به اسلام و آموزه های دینی به نمایش گذاشته شد.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری کلیدواژه حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن است گفت: در جامعه اسلامی کسی شایسته رهبری است که از همه توانا تر و در فهم، دانش، دین و علم گوی سبقت را از دیگران ربوده باشد.
ابوترابی فرد افزود : سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در برابر نظام سلطه و استکبار جهانی کاملا مبتنی بر حکمت، منطق، استدلال و برهان بود که مانند بهمنی بر سر استکبار جهانی فرود آمد.
وی گفت : تذکرات دقیق مبتنی بر عدالت، رصد دقیق رفتار مسئولان ، سخنان حکیمانه منطبق بر واقعیت ها و جهت گیری های صحیح برای رسیدن به نقاط قوت از نکات قابل توجه این سخنان است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به نامگذاری سال 86 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان " سال وحدت ملی و انسجام اسلامی" اشاره و اضافه کرد : در سایه وحدت ملی می توانیم به قدرت ماندگار تبدیل شویم و انسجام اسلامی و وحدت امت اسلام ما را به یک قدرت در برابر نظام سلطه تبدیل می کند.
وی با بیان اینکه در درون هم وحدت ملی ما را به یک قدرت تبدیل کرده است گفت : انقلاب اسلامی همه تهدید ها را به فرصت تبدیل کرده است.
ابوترابی فرد افزود : اگر تهدید و تحریم نبود 22 بهمن امسال با این عظمت خلق نمی شد.
وی با اشاره به اینکه تحریم ها موجب شده تا بودجه سال 92 با نگاه کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی تدوین شودگفت : تحریم ها موجب شده است تا دولت و مجلس تلاش کنند با مدیریت هزینه های جاری و افزایش درآمدهای غیر نفتی رابطه بودجه سال 92 را با درآمدهای نفتی به حداقل کاهش دهد.
ابوترابی فرد تاکید کرد : این موضوع تغییر ریل حرکت اقتصاد ایران ، انضباط مالی و کنترل تورم را در پی خواهد داشت.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : افزایش نرخ دلار، ریشه های اقتصادی ندارد بلکه ریشه سیاسی دارد که تحریم بانک مرکزی و اجازه ندادن برای انتقال پول به کشور از جمله آن است.
وی افزود : این مشکلات را نه با گفتمان با آمریکا بلکه با اقتدار سیاسی و قرار گرفتن در موضع قدرت می توانیم حل کنیم.
ابوترابی فرد به برخی دیگر از دستاوردهای تحریم اشاره کرد و گفت: همه کالاهای تولید داخل توجیه صادرات دارند و ورود کالاهای مصرفی به حداقل کاهش یافت.
وی افزود : در سایه نعمت رهبری صالح بالاترین سطح وحدت ملی را در مقایسه با جامعه جهانی داریم که نمونه آن 22 بهمن است که با امنیت حداکثری برگزار شد.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : باید همیشه رو به بالا حرکت کنیم و از کمترین رفتار و سخنی که قلب مقام معظم رهبری و ملت را به درد بیاورد پرهیز کنیم.
ابوترابی فرد با بیان اینکه نباید کمترین نقطه سیاهی در نظام داشته باشیم گفت : هر قدر بر نقاط قوت خود بیافزاییم برای دنیای اسلام و جامعه بشری جذابیت و تاثیرگذاری بیشتری خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه با داشتن زیرساخت ها و منابع فراوان باید به قدرت برتر اقتصادی تبدیل شویم افزود : در این صورت نمی توانند با زبان تهدید صحبت کنند و این در سایه همدلی و انسجام ملی بدست می آید.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید دولت برای مجلس و مجلس برای دولت و در کل برای رقبای سیاسی خود بیش از وزنی که دارند وزن قایل شویم چرا که این موضوع تعامل را افزایش می دهد و زمینه وحدت را فراهم می کند.
پایان پیام/
نظر شما