انتظار ما کار آفرینی نخبگان است

معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: انتظار ما ایجاد بسترهایی برای کارآفرینی نخبگان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر نسرین سلطان خواه، معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مر اسم آغاز به کار رسمی بنیاد نخبگان استان خراسان شمالی، که بعد از ظهر امروز (5 اسفند) با حضور مسئولان کشوری و استانی در محل سالن شهید ماژانی استانداری برگزار شد، با عنوان اینکه انقلاب اسلامی در برهه های مختلف از آزمون های بزرگ سرافراز و سربلند بیرون آمده علم و فناوری را یکی از این عرصه ها دانست و بر آن تأکید کرد.

 

وی به تلاش دانشمندان و نخبگان این مرز و بوم در عرصه های علمی اشاره کرد و گفت: با اینکه دشمنان همواره در تلاشند تا با تهدیدها و تخریب ها افتخارات و حرکت های ملت بزرگ ایران را متوقف کنند اما شاهدیم که هر روز جوانان بر قله های علمی و فناوری می درخشند.

 

رییس بنیاد ملی نخبگان کشور با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری و اولویت دانستن علم و فناوری و توجه بیش از پیش به این مهم در حال حاضر از سوی ایشان، تأکید کرد: برای تأمین آسایش و رفاه و امنیت و پیشرفت کشور لازم است بیش از این به ابزار علم مجهز شویم.

 

دکتر سلطان خواه، نخبگان و فرهیختگان جامعه را بهترین ارکان رشد و توسعه علمی کشور دانست و در این خصوص تشکیل بنیاد ملی نخبگان زمینه ای برای شناسایی و بهره مندی بیش از این از قابلیت های نخبگان در توسعه کشور عنوان کرد.

 

وی همچنین با عنوان اینکه استعدادهای برتر و نخبگان در کشور پراکنده اند، تشکیل دفاتر این بنیاد در سراسر کشور را زمینه برای برخورداری یکسان همه استعدادها در نقاط مختلف این مرز و بوم و حمایت بیشتر از ایده ها و طرح های برتر عنوان کرد.

 

وی به اشتغال نخبگان در حوزه های مختلف علمی و فناوری اشاره کرد و باتأکید بر حمایت بیش از پیش و به شکل ویژه از فعالیت ها و طرح ها و اختراعات این قشر و  نیز دستاورد ویژه خواندن آن، گفت: انتظار ما این است که نخبگان کار آفرین باشند و در این راستا تلاش می کنیم و بستر ها را ایجاد می کنیم.

 

استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه با ارائه گزارشی از حرکت علمی این استان، از 38 هزار و 595 دانشجو مشغول به تحصیل در واحدهای دانشگاهی این استان خبر داد و گفت: 25 واحد فناور و رشد در استان تحت پوشش و حمایت قرار گرفته است.

 

مهندس ابوطالب شفقت در ادامه با اذعان بر این مطلب که در این استان مکانیزم دریافت بودجه پژوهشی را یاد نگرفته ایم، گفت: به دلیل نوپا بودن استان خراسان شمالی قابلیت های پژوهشی و علمی در این منطقه بالاست که به دلیل کمبود اعتبارات نتوانسته ایم روند رو به جلو در این عرصه را شاهد باشیم.

 

وی در ادامه با عنوان اینکه تا کنون 30 نخبه از سوی بنیاد ملی نخبگان استان شناسایی شدند، از مسئولان امر خواست تا با نگاه ویژه به این استان زمینه های بهره برداری از قابلیت ها و استعدادهای آن فراهم شود.

 

 این مراسم  با اهدای حکمی از سوی دکتر سلطانخواه، دکتر حمید حاتمی به عنوان رییس بنیاد ملی نخبگان خراسان شمالی معرفی شد.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 22915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha