به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، مهندس علینقی صالحی پیش بینی کرد: امسال 218 هزار و 750 تن محصول پیاز برداشت شود که 16 درصد کمتر از پارسال است.
وی افزود: پارسال به علت نبود بازار فروش مناسب و ضرر و زیان وارد شده به پیازکاران هرمزگانی، سطح زیر کشت این محصول را در سال جاری کاهش داد.
صالحی خاطر نشان کرد: پارسال 12 هزار و 400 هکتار از زمین های هرمزگان زیر کشت پیاز رفت و بیش از 330 هزار تن محصول برداشت شد.
وی اظهار داشت: برداشت پیاز زمستانه در استان هرمزگان تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اذعان کرد: پیاز برداشت شده در استان علاوه بر تامین نیاز بازار هرمزگان به استان های شمالی، تهران و مرکزی حمل می شود.
صالحی افزود: شهرستان های بندرعباس، میناب و رودان مهمترین مناطق کشت پیاز در هرمزگان به شمار می روند.
وی مزیت این محصول را برداشت محصول در فصل زمستان و بازارپسندی دانست و یادآور شد: فصل کاشت این محصول از نیمه آبان تا نیمه دی ماه و فصل برداشت آن را اواخر بهمن تا اواخر اردیبهشت است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان؛ صالحی تصریح کرد: این استان رتبه نخست تولید پیاز زمستانه را در کشور دارد.
شایان ذکر است؛ پیاز به دلیل وجود سولفور، کروم، و ویتامین B6 در کاهش کلسترول، فشار خون، قند خون، خطر حمله قلبی و سکته مغزی موثر و رشد سرطان روده بزرگ، ابتلا به پوکی استخوان در زنان، درد و التهاب مفصل را کاهش می دهد و در درمان سرماخودرگی نیز مفید است.
پایان پیام/
نظر شما