به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، علیاصغر حاجینقی، مدیرکل کمیته امداد خراسانرضوی عصر روز گذشته(28بهمن) در همایش دانشجویان و طلاب دینی کمیته امداد امام خمینی (ره)خراسانرضوی اظهارداشت: جوانان مروج تمدن اسلامی هستند.
وی با بیان اینکه فرصت جوانی را باید مغتنم دانست، گفت: جوانان از فرصت ناپایدارو محدود جوانی باید در جهت بالفعل ساختن استعدادهای بالقوه خود اقدام کنند تا زمینهای برای جلوگیری از ورود هجمههای فرهنگی و ماهوارهها در زندگی را به وجود آورند.
حاجینقی گفت: بزرگترین رسالت انسانها در روی زمین به عنوان خلیفه الله، انسانسازی است چرا که انسان به عنوان اشرف مخلوقات شایسته بهترین و ارزندهترین امکانات و نعمتهای الهی است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسانرضوی با اشاره به این مطلب که با توجه به نگاه موجود در همه کشورها و بهویژه کشورهای اسلامی نخستین ماموریت انسانها ساختن تمدن اسلامی است، گفت: برای ساختن تمدن اسلامی جوانان نقش و جایگاه ویژهای دارند.
وی افزود: 79 مقاله از سوی دانشجویان و طلاب دینی با موضوع سبک زندگی و تمدن نوین اسلامی، به دبیرخانه همایش دانشجویان و طلاب دینی کمیته امداد ارسال شد ه است که پس از انجام 2 مرحله داوری، 10 مقاله به عنوان مقالات برگزیده انتخاب شدند.
بنابر گزارش شبستان در ادامه محمدحسن صائب، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسانرضوی گفت: در برگزاری این دوره آموزشی اهدافی نظیر تبیین وظایف کمیته امداد در ارتباط با حوادث، تیمسازی و سازماندهی کارکنان و گروههای مخاطب در مقابله با بحرانهای طبیعی، راهاندازی سامانه پیامکی و شبکهای برای اطلاع از بحرانهای طبیعی و برقراری ارتباط و تعامل نزدیک مدیران کمیته امداد با شورای هماهنگی مدیریت بحران در استان و شهرستانها مد نظر قرار داشته است.
وی افزود: این دوره آموزشی، 2 روزه و با حضور 50 نفر از مدیران شهرستانها و اداره کل و با همکاری ستاد بحران استانداری خراسانرضوی برگزار شد که در این مدت آموزشها و اطلاعات لازم ارائه شد.
صائب گفت: تیمسازی و سازماندهی کارکنان و گروههای مخاطب در مورد مقابله با بحرانهای طبیعی در چهار مرحله انجام میشود که این مراحل شامل شناسایی، آمادگی، برخورد و بازسازی و بازتوانی است.
پایان پیام/
نظر شما