افزایش سن امید به زندگی در کشور/ ساخت 2 هزار خانه بهداشت

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شاخص های بهداشتی گفت: با ارتقای این شاخص ها طی دوران انقلاب اسلامی، امید به زندگی از 52 سال به 73 تا 74 سال رسیده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، علیرضا مصداقی نیا امروز (28 بهمن) در حاشیه آغاز دومین مرحله ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر 18 هزار خانه بهداشت که اولین سطح تماس مردم در روستاها با نظام سلامت است، در کشور وجود دارد.


وی همچنین از وجود 6 هزار مرکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری در کشور خبر داد و افزود: همچنین 900 بیمارستان و 52 دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور به مردم در بحث سلامت؛ خدمات ارائه می دهند.


معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به  اجرای طرح پزشک خانواده در کشور گفت: این طرح در 2 استان فارس و مازنداران اجرایی شده است و در استان قزوین نیز به زودی اجرا خواهد شد و در دیگر استانها در دست بررسی است.


وی خاطرنشان کرد: در برنامه پنجم توسعه در طرح پزشک خانواده؛ جمعیت 53 میلیون نفری شهری تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.


علیرضا مصداقی نیا شاخص های سلامت کشور در موضوعات مختلف از قبیل مرگ و میر مادران و کودکان زیر 5 سال و امید به زندگی را مناسب ارزیابی کرد و گفت: هرچند این میزان هنوز راضی کننده نیست و انتظار بیش از این است اما رشد این شاخص ها در 3 سال اخیر بارز است.


وی با اشاره به شاخص های بهداشتی یادآور شد: با ارتقای این شاخص ها طی دوران انقلاب اسلامی، امید به زندگی از 52 سال به 73 تا 74 سال رسیده است.


پایان پیام/
 

کد خبر 228914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha