به گزارش خبرگزاری شبستان سایت جرس وابسته به کدیور و مهاجرانی می نویسد: در آغاز سکوت بود. و سکوت همه چیزمان بود. 25 خرداد 88 را می گویم. سکوتمان را که شکستیم، هزار قبیله شدیم. یکی کرد بود و تجزیه طلب. بغل دستی ما برانداز بود و خبر نداشتیم. یکی بلندگو دستش بود و از امام می گفت و آن یکی یادش آمد که اصلا به این رأی نداده. بسیار پرسیدیم که چرا 25 خرداد هیچ گاه تکرار نشد و غافل از آن که همین پرسیدن ها و جواب دادن ها، پیامی جز شکستن سکوت نداشت [!]
جرس با ابراز ناخرسندی از اینکه مطالبه شفافیت از فتنه گران باعث لو رفتن ماهیت آنها و جدایی صفوف معتقدان به نظام با جریان های ضد انقلاب شده، نسبت به طیف ابراز شگفتی می کند و می نویسد: سکوتمان را که می شکنیم قبیله قبیله می شویم. شاید هم گفتن بلد نیستیم و یا ناگفته هایمان شبیه ترند که تا لب به گفتن باز می کنیم قبیله قبیله می شویم. شاعری که پرسیده بود چرا ما مرده پرستیم، لابد نمی دانست که مرده ها سکوتشان دایم است.
جرس در ادامه این مطلب قابل تأمل می افزاید: آن روزها تاج زاده نوشته بود 25 خرداد یوم الله بود. نوشتم 25 خرداد یوم الله نبود، روز مردم بود. مدتی لازم بود تا بدانم: 25 خرداد روز سکوت بود. از شبکه هایمان بگویم. به هفت پروتکل هم یارای انتقال و فهم مشترک هیچ پیامی نیست. آنجا هم تنها پیامی که در شبکه هایمان بی تفسیر، و سوءظن، بی سلام و بی خداحافظی، بدون داغ کردن و لایک کردن، به گوش می رسد و فهم می شود، «سکوت» است... هنوز هم هر چه می نگرم... هر چه می گردم چاره ای نیست؛ که نیست... حالا هم برای آنکه سبز ماند، باید سکوت کرد.[!]
شایان ذکر است در فتنه رنگین کمانی سال 88 گروهک های متنوعی شامل سلطنت طلبان، منافقین، اعضای سابق فدائیان خلق و حزب توده، بهائیان، نهضت آزادی، جبهه ملی، حزب مشارکت، مجمع روحانیون و... نقش آفرینی کرده و به تعبیر رضا ربع پهلوی در یک تقاطع به هم رسیده بودند.
فتنه گران در آغاز ادعا می کردند نگران تقلب و آرای جا به جا شده اند اما به تدریج کار آشوب گران به حذف اسلام از جمهوری اسلامی، هتاکی علیه امام و رهبری و سرانجام هتاکی های بی سابقه روز عاشورا کشید و باعث لو رفتن ماهیت واقعی منافقین جدید شد.
نظر شما