به گزارش خبرنگار شبستان عباس سجادی، مدیر موسیقی معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، در سومین روز از مجموعه نشست های تخصصی موسیقی و رسانه که در پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار شد، گفت: در طول 4 سال گذشته تلاش کردیم دین خود را نسبت به این هنر و اهالی آن ادا کنیم.
وی افزود: امروز جهان شاهد ظهور رسانه های دیگری غیر از رادیو تلویزیون نیز هست اما ما ابزارهای جدید چون موسیقی را به رسمیت نمی شناسیم و همین امر موجب ایجاد خلاءهای پرناشدنی می شود.
سجادی گفت:اگر ما رسانه ملی داریم این رسانه باید پاسخگوی نیازهای ملی نیز باشد البته این را هم باید توجه داشت که صدا و سیما، سیاست خاص خود را دارد اما موسیقی در این رسانه هنوز جایگاه خود را پیدا نکرده است و از موسیقی به عنوان میان برنامه با تصاویر ناهمگون استفاده می شود.
مدیر موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران خاطر نشان کرد: در طول سال های گذشته ما هیچ جایگاهی برای آواز ایرانی در تلویزیون مشاهده نکردیم و در این سالها آوازی از آن نشنیدیم، نیاز به شنیدن موسیقی مناسب ضروری به نظر می رسد خصوصا در کشوری که مسیر صنعتی و توسعه اقتصادی را در پیش دارد.
وی در ادامه گفت: یکی از اساسی ترین اشکالات را باید در حساسیت بیش از حد به کلام جستجو کرد تا حدی که بسیاری از ترانه های مطرح در موسیقی امروز جایگاهی ندارد و همین امر موجب شده تا فاصله اجتماعی زیادی با رسانه به وجود بیاید که پر کردن این فاصله بسیار سخت است.
سجادی اظهار داشت:موسیقی مانند باران است که باید پس از باریدن آن را هدایت کرد وگر نه با همه زلالی اش سر از مرداب و منجلاب در خواهد آورد و یا تبدیل به سیل و طغیان خواهد شد که یکی از همین نمونه ها پدیده ای تحت عنوان موسیقی زیر زمینی است.
وی در پایان گفت:جشنواره موسیقی فجر توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در نهایت از سوی دولت برگزار می شود.اما چرا نشانی از این رویداد هنری در تلویزیون نیست!؟ من فکر می کنم ما نیازمند این هستیم که ماموریت خود را دوباره مورد بازخوانی قرار دهیم.
پایان پیام/
نظر شما