رهبر انقلاب خبره ترین فرد در حوزه کتاب است

وزیر ارشاد در اختتامیه جایزه جلال گفت:مسئولان اهل کتاب و از جنس مردم‌ هستند نه مثل کسانی که از فقر و فلاکت مردم خبری نداشته باشندآن ها مثل جلال با رنج های مردم آشنا هستند و چشم و گوش بسته پیرو غرب و شرق نیستند.

به گزارش خبرنگار شبستان، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شامگاه دیروز در آئین پایانی سومین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد که در تالار وحدت برگزار شد، گفت: امسال با رشد شصت درصدی آثار در این جایزه رو به رو هستیم و امیدواریم هر سال با آثار ارزشمندتری در این جایزه همراه باشیم.

 

 حسینی افزود: امید داریم تا سال آینده بر خلاف سه دوره گذشته اثر برگزیده‌ای در جایزه جلال داشته باشیم و این مهم تحقق پیدا کند.

 

 وی تصریح کرد: اعتقاد داریم تضاد ذاتی میان سیاست‌مداران و نویسندگان در کشور وجود ندارد و در راس نظام نیز حکیم فرزانه‌ای است که خبره‌ترین فرد در حوزه کتاب و مسایل فرهنگی و هنری است وکسی نمی تواند ادعا کند که با ظرایف این حوزه بیشتر از ایشان آشناست.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یاد آور شد: همه اعتقاد دارند که ایران باید به مرحله‌ای از رشد برسد که در تمام جهان به عنوان الگو از آن یاد شود و آثار و برکات این روحیه را در بخش‌های مختلف شاهدیم.

 

حسینی گفت: البته ما مدعی نیستیم که جلال آل احمد فردی منزه از هر جهت بود و اشتباهی نداشت؛ اما به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی که وی را جلال آل قلم خواندند،‌ در فراز و نشیب‌های زندگیش دچار چنان تحولی شد که از نویسندگی در روزنامه‌های حزب توده به نگارش « خسی در میقات» رسید.

 

وزیر ارشاد تصریح کرد: جلال شخصیت تاثیر گذاری در ادبیات داستانی است که آرامش و سکون را نمی‌پذیرفت؛ با تحمل سختی‌ها و حضور در میان توده‌های مردم با رنج ایشان به خوبی آشنا شد و دایم در جستجوی گمشده‌ خویش، همان حقیقت، بود.

 

حسینی در پایان سخنانش گفت: جلال در مسیر درستی قرار گرفت و تصویر شفافی از زندگی مردم ارائه کرد اما روزنه‌های امید را نیز بسته ندید و در کنار محرومیت‌ها از امید به آینده نیز سخن گفت.


 پایان پیام/

کد خبر 2284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha